Haksız Yere Liseden Atılmak

Vallahi durumuna çok üzüldüm. Ayrıca mahkemeye başvur hiç acımadan yüksek miktarda tazminat al, ondan sonra başka bir okula kaydolup devam et hayatına. Ayrıca ben senin yerinde olsaydım hepsinin öldüresiye döverdim vallaha. Gerekirse katil bile olurdum böyle hainler için.

Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Videoda ben sigara içmiyorum. İçen arkadaş okulda ve beni okuldan gönderdiler. Bu arada babam iş kazası yüzünden bu durumda yazı yazabiliyor.

Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Videoda ben sigara içmiyorum. İçen arkadaş okulda ve beni okuldan gönderdiler. Bu arada babam iş kazası yüzünden bu durumda yazı yazabiliyor.
Ben profil resmi için demiştim yanlış anlama.
Geçmiş olsun bu arada.

Dostum bu duruma cidden üzüldüm. Sigara içen sen olmamana rağmen seni başka okula yollamaları, babanızı kandırmaları vesaire. Olan geleceğe bir engel ama sen bunu geçebilirsin engelin üzerinden atlayabilirsin. @ProfTech adlı dostumuzun dediği gibi E-devlet üzerinden durumu bildirin. Sana yapılan haksızlığa göz yumma. Bu yolda sorun yaşadıysan onu çözmeden asla durma. İnsanları yalanlarla kandırmak bu kadar kolay olamaz. Bu arada içen o arkadaşın hala o okulda mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı