Haksız yere verilen ceza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazım hatalarını dikkate alan mesajda bulmak da çok utanç verici kılsa gerek.
Yazım hatası bu anlama gelmiyor. Bir sözcüğü doğru bilerek yanlış yazmak var, yanlış bilerek yanlış yazmak var. Uyguladığımız yaptırımlar ikincisini kapsıyor.

Ben zaten neden ceza aldım diye şikayet etmedim, bir şablon var ve bu şablona göre bana bu ceza 20. uyarıdan sonra veriliyor. Çok irdelemem normalde peşine bile düşmem çünkü bilgi alışverişinin yapıldığı bir forum hayatımdan bir şey eksilmez burada olmasam. Ama kurallar var ve karşılığında cezaları var, tabloda şu olsa mesela bu hatayı yapan 20. uyarıdan sonra 1 hafta uzaklaştırma alır, değil de bu hatayı sık sık tekrar eden genel durumuna göre belirli bir süre uzaklaştırma alabilir.

Ama orada bir üst sınır belirtilmiş. Ben de bu üst sınıra göre bu hatayı 6 kere tekrar etmişim doğal olarak sorguluyorum neden diye.
Yetkililer bu konuda inisiyatif kullanabiliyor. Nasıl ki uyarı vermeden mesaj düzenliyorsak normalden daha uzun süre uyarı vererek de düzenleyebiliyoruz.
Mesajın aslını da bırakıyorum. Çok sayıda yazım hatası var. Bence 500 mesajı olan birine bu kadar yazım hatasına 1 hafta az olmuş. Uyarıyı ben vermiştim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    13,4 KB · Görüntüleme: 102
Bu platformda bilmediğiniz bir konu hakkında soru soramazsınız çünkü ya seninle dalga geçerler ya da hakaret.
Peki bunu raporlama zahmetinde bulundun mu yoksa bunu görmekten zevk mi alıyorsunz? Bundan şikayet ettiğine göre ikincisi. Kimsenin kimseyle dalga geçtiği veya hakaret ettiği yok. Her soru 50.000 kere soruluyor, 50.000 kere cevaplıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı