Hala iPhone 6 alınır mı?

fatihfatih

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar millet iPhone diye ölüyor. Hatta geçen bir tanıdığım tasarımı güzel diye iPhone 5s aldı Sizce hala iPhone 6 alınabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle alınmaz. İyi bir telefon ama ömrü azaldı... Iphone eski telefonlarını güncellemelerden mahrum bırakıyor bir süre sonra. Telefona hiç bir şey yükleyemez hale geliyorsunuz. Iphone 6 için bu yakın bir zamanda olur. O paraya daha güncel bir telefon alabilirsiniz.

Alınmaması gerektiğini bizzat Apple firması getirdiği güncellemeler ile kullanıcılara söylüyor zaten. Keza tanıdığım pek çok iPhone 6 kullanan kişi telefonlarını ya upgrade ettiler ya da başka telefon firmalarına yöneldiler.

Ben kullanıyorum 1 sene önce aldım. iOS 11'de şuan iOS 12 de gelecek hatta performans artmış olarak, Apple sitesinde iOS 12'nin daha hızlı olduğu ve testlerin iPhone 6 Plus için yapıldığı yazıyor, 6'da da durum aynı olur donanımları aynı çünkü. Donanım olarak eski, müthiş hızlı değil evet ama günlük kullanım için yetiyor. 6S ile falan karşılaştırıldığında hız farkını anlıyorsunuz ama işlemci ve RAM farkı var sonuçta. Şuan alacak olsam en az 6S veya SE almaya çalışırdım ama bütçe az ise 6 da idare eder açıkçası.

Dosya Ekleri

• Untitled.png
    Untitled.png
    9,9 KB · Görüntüleme: 65
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı