Hala PS4 Alınır mı?

Fromhighschool

Decapat
PS4 çıkalı 7 yıl olmuş, PS5 ön satışa sunulmuş, oyunlar desen pahalı ama God of War, RDR2 ve Spiderman beni PS4'e çekiyor. Hala alınır mı ne dersiniz? Yoksa PC'ye mi yöneliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el temiz uygun fiyata denk getirebilirseniz alınabilir. PS5 çıkınca PS4 çöpe atılacak değil. Günümüzde bile PS3 desteği yeni sona erdi. Sony 100 milyon kullanıcısı olan PS4'ü tek kalemde silmeyi göze alamaz. Bütçeniz varsa garantili sıfırda alınabilir. 7 ay önce aldım pişman değilim. PS4'de oynamak daha rahat gelmeye başladı. Birde Exclusive oyunları tam film tadında insan başladımı bırakamıyor. PC'de de oyun oynuyorum severek fakat PS4 daha rahat geliyor son zamanlarda.

İkinci el temiz al geç.

Bir ton oyun var bu nesilde. Playstation 5 çıkacak da oturacak da ohoooo.
Doğru diyosun da 2.el piyasası 1700 TL. Ben nasıl piyasa yüksek onu düşünüyorum. Adam tek kol bir oyun PS4 koymuş 2000 TL diyor ulan ben zaten sıfırı 2000'e alırım dedim. İnsanları salak yerine koyuyolar. Ayrıca sıfır alma imkanım var ve 2.ele pek güvenemiyorum.

PS4 Slim bakabilirsiniz, fiyatları çok uygun ve çok performanslı. PS5'in çıkmasına daha çok var, oturması da çıkması kadar zaman alacak. PS4'ün desteğinin bitmesi de rahat 10 yıl alır. Kafanız rahat olsun, temizinden bir Slim alın oynayın.

PS5 ancak 2021 gibi her yerde kullanılmaya başlar o yüzden hala 1.5 - 2 seneniz var. Bana kalırsa alınır zira PS5 çıktığı gibi herkes alamayacak, yurt dışı fiyatı bile 900 civarı olacakmış.

yurt dışı fiyatı bile 900 civarı olacakmış.

Bunu İsveç'de ön siparişten satılan PS5'den dolayı mı söylüyorsunuz? Yoksa bir kaynağı var mı? PS4 bile çıktığında 400 Euro civarından satılmıştı. Şimdi iki katına çıkması bana saçma geliyor nedense.

Doğru diyosun da 2.el piyasası 1700 TL. Ben nasıl piyasa yüksek onu düşünüyorum. Adam tek kol bir oyun PS4 koymuş 2000 TL diyor ulan ben zaten sıfırı 2000'e alırım dedim. İnsanları salak yerine koyuyolar. Ayrıca sıfır alma imkanım var ve 2.ele pek güvenemiyorum.
1300-1400 e ikinci el temiz bulursun sahibindende. Eğer para sıkıntısı yoksa sıfır al sana kalmış, dediğim gibi ps4 hala iş görür.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı