Half Life 1 Anthology Pack 0₺

Evet, Payday 2 zamlandı. ₺22, 00'den ₺105, 00'ye çıktı fiyatı.

Sanmam, belki indirim sonu zam yaparlar, belki yapmazlar. Valve'ın bileceği iş.

Vallahi, ayıp etmişler. İndirim diye göstermişler ancak alamıyorsun. Bu indirimi yaparken hiç denetlemiyorlar mı, burada bir gariplik var paket 0 TL olarak gözüküyor diye? Ücretsizi geçtim, Half-Life Complete Pack almak istiyorum 17 lira ancak onda da pakette 0 TL olan ürün olduğu için onaylamıyor. Kötü bir durum cidden.

Vallahi, ayıp etmişler. İndirim diye göstermişler ancak alamıyorsun. Bu indirimi yaparken hiç denetlemiyorlar mı, burada bir gariplik var paket 0 TL olarak gözüküyor diye? Ücretsizi geçtim, Half-Life Complete Pack almak istiyorum 17 lira ancak onda da pakette 0 TL olan ürün olduğu için onaylamıyor. Kötü bir durum cidden.
Ya aynı durumu yaşıyorum. Kimsenin elinden birşey gelmez mi? Ya da bizim yapacağımız birşey yok mu? Mesela pakette olan ürünü hesaptan tamamen silsek ve yeniden alsak. Aklıma başka fikir gelmedi ama bu seferde oyun kayıtlarımız silinir. Lütfen biri bir fikir versin.

Steam gibi devasa bir firma koskoca bi pazarı yok sayıyor. Fiziksel olmayan ürünlerde her zaman fiyat politikası yerelleştirilir. Çünkü sattığın altın değil pırlanta değil oyunun maliyeti refahı yüksek ülkelerden misli ile çıkartılır daha düşük ülkeler yerel fiyat verildiği için bölgesel özellik sunulmaz dublaj, alt yazı ve içeriklere dil desteği gibi unsurlar sağlanmaz. Refahı yüksek ülkelerde kar marjı yüksek kesimlerde hangi dil kullanılıyorsa düşük ülkelerde onu kullanmaya, onlar için hazırlanmış içerik ve etkinliklere dahil edilirler ekstra maliyet oluşmaması için. Biz bu günlerde hem bunlara maruz kalıyoruz hemde tam fiyat ödemek mecburiyetinde kalıyoruz. Kısaca yaptıkları zorbalık. Hesaplarımızda yüzlerce hatta binlerce oyun var her birimizin, değerleri 1000-2000tl bandında Avrupa ile aynı ücrette bazı oyunların peki kaçında Türkçe dil desteği gerçek anlamda dublajı ile birlikte kaliteli şekilde sunuldu? Kaldıki bazı kimseler hala onları haklı buluyor bu anlattıklarımızı bile anlamadan. Hal böyle olunca nasılsa seslerini çıkarmıyorlar, tepki yok diye bu saçmalıklar devam ediyor. Çünkü biliyorlar ki Avrupa'da Amerika'da yapsalar tepki ile karşılaşır hatta çok yüklü tazminat cezaları alırlar bu gibi müşteriyi, yani bir insanı madur ettikleri için.

Bazı konularda birlik olmaz internet ortamında dahi olsa korkup kendimizi savunmazsak yakında savunacak birşey kalmayacak. Bu olmaması için tüm mecralarda sesimizi yükseltelim arkadaşlar, bazı gruplara destek olun, tepki gösterenlere engel olmayın. Fiyatlar 3-4 bin TL'yi görüp karşılığında hiçbir şey verilmeyen bir toplum olarak kalmak istemiyorsanız bunu kendiniz için yapın.

Steamde bunun bug olmadığını düşünüyorum ayrıca arkadaşın dediği gibi fiyatları yükselsin diye bekliyorlar bazı içerikleri bilerek bize satmıyorlar, birçok bundle pakete tıkladığımda ana sayfaya atıyor Steam direk, hata değil yani.

Half-Life Complete Pack 17 Liradan 33 liraya yükselmişti, bugün ise 37 lira olmuş ve şuan da sadece Half-Life 1 0 TL olarak gözüküyor. Onu da düzelttikleri takdirde paket alınabilir olacaktır. Sanırım fiyatları düzeltiyorlar arkadaşlar.

Steam minimum fiyat politikasını güncelledi ve artık ₺5,50 altı oyunlar satın alınmıyor.
O halde benim rehber yalan oldu.

Dostum oyunların zamlanması gerekiyor düzelmesi için. SteamDB'den kontrol edersen sürekli zam geliyor zaten oyunlara bu sebepten dolayı. Ayrıca henüz 1 ay oldu, aylar geçmiş gibi abartmayalım.
Ekleyeyim:
İndirimler de dahil tüm diyat güncellemeleri 40 günde bir yapılabiliyor, kafalarına göre fiyat değişikliğine gidemiyorlar. Bu yüzden her zaman planlı yapıyorlar.

Bu karışıklığa Steam'deki politika değişikliği sebep oldu, görmeyiz daha.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı