Half-Life 1 sürekli yanlış yere gidiyormuşum gibi geliyor

Zaten tek yolunuz o crossbowa giden yol olacak ve orada seni içine atlamana teşvik ediyor. İçine atladıktan sonra köpekbalığını öldür ölmeden suyun içinde gez ne yapacağını anlarsın zaten.

Hocam yanlış bir şey yaparım yanlış bir yola girerim diye korkuyorum. İlerlemekten çekiniyorum.
 
Merhaba öncelikle. İnsanların, herkesin övmesi üzerine Half-Life'a başladım. Fakat oyunda o kadar çok zorlanıyorum ki. Örneğin nereye gideceğimi bilemiyorum. İlerledikten sonra ne yapacağımı bilemememin üzerine gameplay açıyorum adam farklı bir yoldan gidiyor. Oyunda şu an bir köpek balığı tarzı bir canlının bölümündeyim. Bu bölümü nasıl geçebilirim?

Half-Life dünyanın en iyi oyunu almanız güzel bir seçim, 25 yıl sonra bile oyuna güncelleme getirmişlerdi. Yolu başta bulamayabilirsiniz ama dert etmeyin oyuna ne kadar odaklanıp etrafa iyi bakarsanız ve pratik yaparsanız oyundaki zorlukları o kadar rahat aşarsınız. Ben Half-Life 2 ve Episode'lerini daha çok seviyorum. Half-Life 1 aksiyon ağırlıklı Half-Life 2 ise hikaye ağırlıklı 2. oyununuda kesinlikle oynamalısın 2. oyununa özel bir oyunu var bedava ama Half-Life 2ye sahip olmadan oynanır mı bilmiyorum.
 

Geri
Yukarı