Half-Life Online oynama

Ben zamanında crack Half-Life ile serverlara girebiliyordum ve Steam, Half-Life'dan 8 sene sonra çıktı. :)
O zaman şanslısınız. Çünkü Oyunyöneticisi üzerinden indirdiğiniz zaman normal serverlara değil kendi serverlarına bağlanıyor. Yani siz Oyunyöneticisi üzerinden indirirseniz ve arkadaşınız Steam üzerinden indirdiyse beraber oynayamazsınız.

Oyunyöneticisi üzerinden indiriyor veya non-Steam indiriyor ise (ki non-Steam üzerinden bağlanamaz ve eğer Oyunyöneticisi üzerinden indiriyor ise arkadaşı da oradan indirmeli)

Bilip bilmeden konuşmayın.

Artık Çoğu Server'da Dproto[dual Protocol] Plugini var ve eski sürüm yeni sürüm crackli Steam versiyon hepsi birlikte girebiliyor. Dproto Oyunyöneticisi ve csdurağının her sunucusunda var.
Ve crackli sürümler çoğu sunucuya girebiliyor.

Bende çalışmadı ben bilmiyorum hocam.

Bu Özellik 2017'de Her sunucuya eklenmeye başladı ve crackli sürümler düzenlendi. Yani oyunyöneticisinden indirdiğin CS 1.6 Half-Life ile neredeyse her sunucuya girebiliyorsun. Sadece oyunyöneticisinde kendi sunucuları gözüküyor. Bir de Steam üzerinden kurulan serverlara dproto yüklenmediyse giremiyorsun. Steam buy legit Client uyarısı veriyor.
Host FREE servers for CoD4 1.7/1.8, CoD2 1.3, CS1.6, CSGO, Battalion1944, Insurgency Sandstorm, MOHAA, and TF2. Bu siteden istediğiniz gibi half life sunucusu kurabilirsiniz.
Ücretsizdir ve Steam - nonsteam birlikte oynayabiliyor.

Oyunyöneticisi üzerinden indiriyor veya non-steam indiriyor ise (ki non-steam üzerinden bağlanamaz ve eğer Oyunyöneticisi üzerinden indiriyor ise arkadaşı da ordan indirmeli)

Bilip bilmeden konuşmayın.
Hahahah! Hiç gülesim yoktu. Yıllar boyunca korsan oynadıktan sonra oyunu satın aldım ve aradaki farklara baktım. Şunu söyleyeyim birkaç sunucu dışında hemen hemen her sunucuya girilebilmekte, korsan sürüm steam sürümünden daha stabil. Oyunu satın alın ama korsan oynayın bence.
O zaman şanslısınız. Çünkü Oyunyöneticisi üzerinden indirdiğiniz zaman normal serverlara değil kendi serverlarına bağlanıyor. Yani siz Oyunyöneticisi üzerinden indirirseniz ve arkadaşınız Steam üzerinden indirdiyse beraber oynayamazsınız.
İki taraf da oyunyöneticisi sunucusuna girebilir.
Bende çalışmadı ben bilmiyorum hocam.
Bilmiyorsanız ne diye yanlış bilgi veriyorsunuz. 😅

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı