O zaman şanslısınız. Çünkü Oyunyöneticisi üzerinden indirdiğiniz zaman normal serverlara değil kendi serverlarına bağlanıyor. Yani siz Oyunyöneticisi üzerinden indirirseniz ve arkadaşınız Steam üzerinden indirdiyse beraber oynayamazsınız.Ben zamanında crack Half-Life ile serverlara girebiliyordum ve Steam, Half-Life'dan 8 sene sonra çıktı.![]()
Oyunyöneticisi üzerinden indiriyor veya non-Steam indiriyor ise (ki non-Steam üzerinden bağlanamaz ve eğer Oyunyöneticisi üzerinden indiriyor ise arkadaşı da oradan indirmeli)
Bilip bilmeden konuşmayın.
Bende çalışmadı ben bilmiyorum hocam.Artık Çoğu Server'da Dproto[dual Protocol] Plugini var ve eski sürüm yeni sürüm crackli Steam versiyon hepsi birlikte girebiliyor. Dproto Oyunyöneticisi ve csdurağının her sunucusunda var.
Ve crackli sürümler çoğu sunucuya girebiliyor.
Bende çalışmadı ben bilmiyorum hocam.
Sen neye karışıyorsun? Kara listemde lüks bir daireye hak kazandın.Bilmiyorsan konuşma o zaman![]()
Bende çalışmadı ben bilmiyorum hocam.
Korsan mı? Nerden indirdiniz? Arkadaşınız nereden indirdi? Bunları öğrenelim hocam.
Arkadaşın nereden oynayacak?
Evet atabilirsiniz.
Steam'den.
Steam'den aldık.
Hahahah! Hiç gülesim yoktu. Yıllar boyunca korsan oynadıktan sonra oyunu satın aldım ve aradaki farklara baktım. Şunu söyleyeyim birkaç sunucu dışında hemen hemen her sunucuya girilebilmekte, korsan sürüm steam sürümünden daha stabil. Oyunu satın alın ama korsan oynayın bence.Oyunyöneticisi üzerinden indiriyor veya non-steam indiriyor ise (ki non-steam üzerinden bağlanamaz ve eğer Oyunyöneticisi üzerinden indiriyor ise arkadaşı da ordan indirmeli)
Bilip bilmeden konuşmayın.
İki taraf da oyunyöneticisi sunucusuna girebilir.O zaman şanslısınız. Çünkü Oyunyöneticisi üzerinden indirdiğiniz zaman normal serverlara değil kendi serverlarına bağlanıyor. Yani siz Oyunyöneticisi üzerinden indirirseniz ve arkadaşınız Steam üzerinden indirdiyse beraber oynayamazsınız.
Bilmiyorsanız ne diye yanlış bilgi veriyorsunuz.Bende çalışmadı ben bilmiyorum hocam.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.