Halo: Master Chief Collection İndirimde Alınır mı?

Yine de bir denemeyi düşünüyorum.
Gamepass almadıysanız 3 aylığına 5 lira verip onuda alabilirsiniz bu arada içinde bedava halo serisi. 3 ayda tüm seri biter.
Bak şöyle anlatayım. Halo: Combat Evolved konsol FPS oyunlarının zirvesidir. Kontrol şeması arkadaşların dediği gibi çoğu oyuna örnek oluyor (zamanında resı4 nasıl yaptıysa) yani efsane gayet yakışır. Hatta galiba the Guardian 21. yüzyılın en iyi 50 oyunu diye liste yapmıştı. Orada 7. olması lazım. Metacritic puanını aşağıya bırakıyorum.

Eki Görüntüle 752983

Ben 1. oyunu eski haliyle en az 3 defa bitirmişimdir. Yenilenmiş hali ilede bu sene bitirdim :D toplam 4 kez :D Muhteşem bir oyun.
 
FPS oyunu olarak laf yok. Piyasada çok daha kaliteli oyunlar var dedim ben. Sen şimdi bana Halo "efsanesi" GoW'dan veya RDR2'den veya TLOU2'den daha iyi mi diyorsun yani?
Pc de Gow ve ya Tlou2 oynayabiliyor musunuz? Bu arada rdr2 herkese hitap etmiyor. Ben çok sevmedim şahsen en kısa sürede sattım oyunu yerine başka oyunlar aldım. Gta falanda bana hitap etmiyor.
 
PC de GoW ve ya TLOU2 oynayabiliyor musunuz? Bu arada RDR2 herkese hitap etmiyor. Ben çok sevmedim şahsen en kısa sürede sattım oyunu yerine başka oyunlar aldım. GTA falanda bana hitap etmiyor.
Oynayamıyorsun, Sony çok güzel pazarlama taktiği yapıyor. Ve bu onların birer başyapıt olduğunu değiştirmiyor.
 
Oynayamıyorsun, Sony çok güzel pazarlama taktiği yapıyor. Ve bu onların birer başyapıt olduğunu değiştirmiyor.
Gow'u 60 saate yakın oynadım. Oynadığım en kaliteli ve en güzel oyunlardan biriydi. Yazın önümde bir seçecek vardı ya ps4 ü satıp pc alıcaktım yada Tlou2 bekleyip oynayıp öyle satmaya çalışacaktım. Beklemeye değer görmeyip sattım konsolu pc topladım. Tlou2 bana konsol aldıran bir oyun gibi gelmiyor. Belki fiyatları çok uçuk olmasa alırdım. Zamanında konsolu sadece özel oyunları oynamak için aldığımda doğrudur.
Tartışılamaz. Bu arada the Guardian'ın yaptığı listede GoW 31. kınıyorum. RDR2 galiba 20 falan.
RDR2 nin gow dan daha iyi olma şansı yok ya. %1 bile yok.
 
FPS oyunu olarak laf yok. Piyasada çok daha kaliteli oyunlar var dedim ben. Sen şimdi bana halo "efsanesi" GoW'dan veya RDR2'den veya tlou2'den daha iyi mi diyorsun yani?

Senin 2001 yapımı bir oyunu 2018 yapımı oyunlarla kıyaslaman saçma değil mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı