Halsiz olmak

Bende de bitmek bilmeyen bir halsizlik ve yorgunluk var. Sanırım vitamin değerlerimizde sorun var. Kan değerlerine baktır. Muhtemelen B veya D vitaminlerinde eksiklik var.

Bende de bitmek bilmeyen bir halsizlik ve yorgunluk var. Sanırım vitamin değerlerimizde sorun var. Kan değerlerine baktır. Muhtemelen B veya D vitaminlerinde eksiklik var.

Hocam dışarı güp güneşlik nasıl D vitamini eksikliği olabilir(!)

Arkadaşlar, çok halsiz ve uykusuz oluyorum ve aynı zamanda zayıfım kilo alamıyorum. İştahım hiç yok.

Hocam doktora göründünüz mü?

Okullar açıldı, tüm yaz evde oturduysanız hamlık olmuş olabilirsiniz. Bu da vücut direncini yoğun düşürmüş olabilir. Hafif egzersizlerle ve sağlıklı beslenmeyle düzelebilir. (Sadece fikrimi söyledim, doktora görünebilirsiniz. )

Hocam dışarı güp güneşlik nasıl D vitamini eksikliği olabilir(!)

Hocam doktora göründünüz mü?

Yok görünmedim hiç.

Okullar açıldı, tüm yaz evde oturduysanız hamlık olmuş olabilirsiniz. Bu da vücut direncini yoğun düşürmüş olabilir. Hafif egzersizlerle ve sağlıklı beslenmeyle düzelebilir. (Sadece fikrimi söyledim, doktora görünebilirsiniz. )

Bütün yaz çalıştım hiç durmadan sanmıyorum ustam ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı