NDW
Zeptopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 9 5900X, XFX AMD Radeon RX 6900XT, XPG D30 4x8 3200 Mhz RAM, Rog Strix B550-E Gaming Anakart, XPG Gammix S70 Blade 1 TB & ADATA SX8100NP 512 GB M2 SSD, Xigmatek Cockpit Kasa, FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU, Cooler Master ML240L Sıvı Soğutma.
- Meslek
- Seslendirmen
Temmuz ayından beridir Kaspersky Premium kullanıyorum. Plus değil, premium. Password Manager ve sınırsız VPN hizmeti de dahil yani. Fiyatı cidden ucuz, 10 cihaz için iki yıllığına 650 lira civarı ödeyerek almıştım. Hatta şimdi daha da ucuzmuş. Dilerseniz özel kurulum gibi şeyler de talep edebiliyorsunuz firma uzmanlarından. Son derece memnunum açıkçası ancak KPM Windows uygulaması zaman zaman stabil çalışmıyor. Yine de güvenlik düzeyi oldukça yüksek ve bunca iyi performansa rağmen PC üzerindeki ağırlığı yok denecek kadar az. 120-150 MB kadar kullanıyor uygulaması genelde. Ayrıca free versiyonu da PC üzerindeki her virüsü tespit edecek kadar iyiymiş. Parasını ver daha iyi temizleyelim uyanıklığı yapmıyorlarmış yani. Temmuz ayında bilgisayarım ele geçirildikten sonra yeni ve güvenli bir başlangıç için yaptığım bu tercihten pişman olmadım şimdiye kadar. Çok fanboy gibi gözükmüş olabilirim ama ne dertlerime çare olduğunu yeterince ifade edebildiysem bir nebze de olsa anlayabilirsiniz umarım. Norton 360 kullanan bir yakınım da var ve o da bahsettiğime benzer bir hizmetler bütünü sebebiyle o uygulamadan memnun ve bir sorun yaşamamış. Fiyatı da gayet uygunmuş. İyi forumlar dilerim.