Hangi antivirüs programı alınmalı?

McAfee, ESET, BitDefender, Norton, Kaspersky tercih edilebilir programlar.

Merhaba, laptopuma ve iPhone 6 telefonuma bir antivirüs almak istiyorum. Aklımda Kaspersky Plus var fakat sizin önerilerinizi de almak istedim.
Düşünürseniz size elimdeki 6 Aylık antivirusü hediye edebilirim. Bitdefender lisansı. Herkese vereyim diyorum alan çıkmıyor. Boşuna gidecek lisansım. Selamlar

Düşünürseniz size elimdeki 6 Aylık antivirusü hediye edebilirim. BitDefender lisansı. Herkese vereyim diyorum alan çıkmıyor. Boşuna gidecek lisansım. Selam

Hocam arkadaşa verin fakat böyle durumlarda çekiliş konusu açabilirsiniz.

Hocam arkadaşa verin fakat böyle durumlarda çekiliş konusu açabilirsiniz.
Merhaba. Nasıl oluyor bilmiyorum. Burada lisans dağıtıyorum diye konu açmıştım. Sanırsam silmişler. Amacım hediye edeceğim 5 kişi bulmak. Ve su an hala kimse yok 6 Aylık bitdefender kullanmak isteyen bulmak neden bu kadar zor :) Lisans başladı geri saymaya. Gecen her gün biraz daha huzursuz oluyorum lisans eriyor diye. Ziyan olacak bu gidişle. Isteyen belirtsin lütfen.

Merhaba. Nasıl oluyor bilmiyorum. Burada lisans dağıtıyorum diye konu açmıştım. Sanırsam silmişler. Amacım 5 kişi bulmak. Ve su an hala kimse yok 6 Aylık BitDefender kullanmak isteyen bulmak neden bu kadar zor :) Lisans başladı geri saymaya. Gecen her gün biraz daha huzursuz oluyorum lisans eriyor diye. Ziyan olacak bu gidişle. Isteyen belirtsin lütfen

(Çekiliş) Steam oyun çekilişi bu bir çekiliş örneği hocam.

Antivirüse para vermek, ne bilim, o kadar para yaktığım şey var ama daha bu kadar boşa para verecek duruma gelmedim :).. bir de PC anladım da Iphona ne yapacaksınız virüs programını, alet düzgün şeyleri bile zor yükletiyor.

100 mesaj ve 1 aylık üyelik diyorlar. Iyilik etmek için çok fazla prosedür çok fazla bürokrasi var. Bir iyiliğin karşısında bu kadar engel yorucu ve şevk kırıcı olabilir. Isteyen olursa gönderirim lisansı bir şekilde. Bu arada bende para vermek yerine kampanya kovalıyorum ücretsiz olan her şeyi :D Ilginize de teşekkür eserim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı