Rehber Hangi antivirüs programının ücretsiz sürümü daha başarılı?

Virüslerden biri Mining virüsü idi.
Olabilir ama her insan farklı sonuçlarla karşılaşabilir teknolojik alet sonuçta, ek olarak sorun yoksa hayatın ne anlamı kalır.
Avast ve AVG aynı şey hocam. Avira ise onların laciverti ama panda olabilir gerçekten. Windwos Defender ise göstermelik.
Aynısı değil yan kuruluşu. (AVG)

Avast ve AVG aynı şey hocam. Avira ise onların laciverti ama panda olabilir gerçekten. Windwos Defender ise göstermelik.
Defender göstermelik mi? Configure Defender ile gayet kullanışlı. Hatta 1 ay öncesine kadar 3-4 yıllık Windows 10 serüvenimde hep Vanilla versiyonunu kullandım. 1 kere bile zararlı yazılımla karşılaşmadım.

Açıkçası testler çok gerçekçi değil gibi. Tabii ki yapmış olabilirsiniz ama uzun süreli testler daha iyi olabilirdi. Ben beğendim

'İnanılmaz' bırakmanızın sebebi nedir? ESET'in ücretsiz sürümü yok, deneme sürümünü kullandınız.

Açıkçası testler çok gerçekçi değil gibi. Tabii ki yapmış olabilirsiniz ama uzun süreli testler daha iyi olabilirdi. Ben beğendim
Fotoğraf eklemediğim için öyle gözükmüş olabilir hocam.
Eleştiri için teşekkürler.
'İnanılmaz' bırakmanızın sebebi nedir? ESET'in ücretsiz sürümü yok, deneme sürümünü kullandınız.
Aynı anlama geliyor teknik olarak.
O biraz alışkanlık.

Avast, bana hakarettir.
Sil Avast'ı çabuk.

Bir arkadaş önermişti scorpion virüsünü ücretsiz sürüm falan yakalıyormuş dedi iyi diye düşünmüştüm ayrıca Avast'ı 3 yıldan fazla süredir kullanıyorum eski pcmde çoğu virüsü yakalıyordu handal mıdır bilmem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…