Hangi ayakkabı markası tercih edilmeli?

Çok boş bir konu. Kalıpları birbirine göre oranlayıp net bir netice alabilirsiniz. Mesela ben 40.5 Nike Rev5 giyiyorum. Forum Low'u 41 giyiyorum. 40 numara Adidas Hoops 2.0 ayağımı sıkıyor ama 41 de bol oluyor yani bu Adidas kalıpda da 40.5 yapar. Hemen hemen aynı zaten kalıplar. Siz bot mu istiyorsunuz spor ayakkabı mı? Biraz detaylı konu açın.​
Spor ayakkabı istiyorum. Günlük kullanım amaçlı. Nike kalıp hiçbir türlü olmuyor ayağımı sıkıyor hissi veriyor.

Polo öneririm hem şık hem rahat ayakkabıları var genellikle. Lumberjackde iyi ona da bakın.
Lumberjack arka kısmı rahat parçalandığı için sıkıntılı.

En iyi ayakkabı markası denince neden akla ilk gelen markalar adidas, nike ve puma oluyor anlamış değilim. Ülkemizde en çok reklamı yapılan ve en çok özellikle imitasyonları tercih edilen markalar bunlar olabilir ama gerçek kaliteli ayakkabı markaları prada, balenciaga, offwhite ve özellikle Valentino Garavani.

Parasal yönden sıkıntısı olmayan ve gerçekten kaliteyi arayanlar için bence bir numara valentino garavani. Özellikle bir erkekte ilk dikkat çeken yerler ayakkabı ve kol saatidir. Bunlara bakarak kişilerin analizi yapılır genelde.

Ayrıca ayak sağlığı açısından kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen ayakkabıları tercih etmeliyiz.

Kullanıcı deneyimleri, müşteri yorumları, üretim yerleri ve ayakkabı fiyatları ile alakalı kapsamlı bir araştırma yapan arkadaş bir makale yayınlamış. Bence ayakkabı almadan mutlaka okunması gereken bir yazı.

Merak edenler için makale linki: En iyi Ayakkabı Markaları - Erkek, Kadın, Çocuk ve Spor Markalar - eniyi7.com

Bu konuda sanırım forumda bir ilk neyse konuya döneyim. Son zamanlarda ayakkabılar konusunda problem yaşıyorum. Parasal olarak sıkıntım yok ama kalite olarak şüphelerim var. Nike veya puma önermezseniz sevinirim ayakkabı kalıpları uymuyor. Kinetix sürekli kullanıyorum ama kalite olarak eskisi gibi değil. Greyder baktığımda deri konusunda sıkıntılı olduğunu görüyorum. Özetlemek gerekirse hangi ayakkabı markasını kalite ve fiyat olarak tercih etmeliyim? Artısı ve eksik yönleri olarak yazarsanız sevinirim.
Vans kalite ve günlük kullanım olarak çok iyi, CAT botlarda çok iyi, Nike Air Jordan SE serisi çok iyi, Skechers hafif ve ergonomik, Converse günlük kullanımda iyi. Vans kalite olarak en iyi popüler marka bana göre. Çok dayanıklı ve süet kanvas kumaşı gayet rahat. Tek sıkıntısı tabanı biraz sert.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı