Hangi dağıtım tabanı size hitap ediyor?

Hangi dağıtım tabanı size hitap ediyor?

• Oy verenlerin toplamı
    114
Ubuntu konusunda katılmayabilirsiniz ancak saf Debian'ın kendisi kesinlikle stabil ve hızlı çalışıyor.

Ubuntu'yu saymıyorum zaten. Debian'ın rakipsiz olması konusuna katılmıyorum.

Ubuntu'yu saymıyorum zaten. Debian'ın rakipsiz olması konusuna katılmıyorum.
Kullandıklarım arasında en stabil olan Debian idi. Hızlı ve hatasız çalışıyordu. Ubuntu ve Fedora gibi sistemlerde sıkıntılar yaşıyordum.

Kullandıklarım arasında en stabil olan Debian idi. Hızlı ve hatasız çalışıyordu. Ubuntu ve Fedora gibi sistemlerde sıkıntılar yaşıyordum.

Sistemden sisteme değişiyor aslında. Dediğiniz şey sizin kendi sisteminiz için doğrudur, haksız sayılmazsınız.
Benim sistemimde Arch Linux ve dağıtım tabanlı sistemler çok güzel çalışıyor mesela.

Diğer guru'muz Stallman, Ubuntu artık GNU/Linux değil diyor.
Debian hiçbir zaman ücretli olmayacak. Kuruluş amacı bu. Ubuntu, kendine ticari bir yol çizdi. Bu yüzden Debian ile yanyana yazılmayı haketmiyor.
Hocam bu Ubuntu'nun olayı tam olarak ne? N'apıyor da ticarileştirme yapıyor?
Benim bildiğim GNU/Linux'ta ticarileştirme yok gibi bir şey.

Hocam bu Ubuntu'nun olayı tam olarak ne? N'apıyor da ticarileştirme yapıyor?
Benim bildiğim GNU/Linux'ta ticarileştirme yok gibi bir şey.

Okudum. Taa 2013'ün konusu muymuş ne? Sonrasında düzeltmişler vs. diyorlar ama bazı şeyler hakkında bilgi vermiyormuş anladığım kadarıyla.
Şu an nasıl acaba?

Arch'i tercih ediyorum NVIDIA uzerinde en iyi verimi onda aliyorum. AUR zaten isimi kolaylastiriyor, Pacman'de gayet hizli. Ayrica uzun zamandir Arch kullanmama ragmen hic cokertmedigim icin benim icin sorun olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı