Hangi egoist tiplerden sinir olursunuz?

Makaleler
2
Daha fazla  
Ben kendi arkadaşlarımın beni geçince hava atmaları, özellikle CS:GO'da35-60 FPS alıyorum, bana diyorlar ki "144 HZ monitör aldın, adam vuramıyorsun". Özellikle bunda hem sinir oluyorum hem gülüyorum, çünkü kendisi Silver ve ben UnRanked ve oyunda 150 saatim var ve yarısı oyunda boş yere açık kalması ve diğer geri kalan saatlerde Topluluk Sunucusuna girmek. Kendisi diyor ki ben Globaller ile girsem çok iyiyim, ben e-sporcuyum diyor, gülmekten kırılıyorum. Peki sizin gıcık olduğunu egoist tipler neler? Gelse benle PES ya da FIFA girse aklını alırım. Witcher 2-3 oynadık, sürekli öldü, üstüne SKYRIM girdi. Ejderhaya tekte öldü. 😂 Sizin gıcık olduğunuz egoist tipler nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendimden nefret ederim, hiçbir başarısı olmayıp tek oynayabildiği oyunu bulup insanlara onu oynatması.
Tüm insanlıktan nefret edebilirim, eleştiririm ama gerçekten kendimin yaptığı durumdan ayrı nefret beslerim.
Oyun için konuştum, şaka bir yana ben bilgiyle oynanan oyunları severim ama o tür oyunlarda bir "lavuk" sürekli şunu şunu yapın hayatta kalırız diyor, genelde o kişi benim. (DST'den bahsettim)

Ben kendi arkadaşlarımın beni geçince hava atmaları, özellikle CS:GO'da35-60 FPS alıyorum, bana diyorlar ki "144 HZ monitör aldın, adam vuramıyorsun". Özellikle bunda hem sinir oluyorum hem gülüyorum, çünkü kendisi Silver ve ben UnRanked ve oyunda 150 saatim var ve yarısı oyunda boş yere açık kalması ve diğer geri kalan saatlerde Topluluk Sunucusuna girmek. Kendisi diyor ki ben Globaller ile girsem çok iyiyim, ben e-sporcuyum diyor, gülmekten kırılıyorum. Peki sizin gıcık olduğunu egoist tipler neler? Gelse benle PES ya da FIFA girse aklını alırım. Witcher 2-3 oynadık, sürekli öldü, üstüne SKYRIM girdi. Ejderhaya tekte öldü. 😂 Sizin gıcık olduğunuz egoist tipler nelerdir?

Bizim okulda var yazdığından beter bir gün dalıcam çoçuğa

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı