Daha fazla
PC:Kaspersky total Telefon:Kaspersky internet security.
Malwarebytes ayarlarında gerçek zamanlı koruma açık değilse sorun çıkarmaz. Comodo IS sistemde kalsın.İnternette ikisi de kaliteli firewall diye biliyorum yinede ZoneAlarm ile beraber çalışmaması gerekiyorsa Malwarebytes'da sorun çıkarmaz mı? Hangisi daha iyi?
Comodo IS sistemde kalsın.
Kaliteli olmayan şeyi önermem zaten. Comodo güvenlik duvarları genelde testlerde en yüksek başarıyı gösteren güvenlik duvarlarından.Bu siteye göre ZoneAlarm Firewall Free 1. ve COMODO Firewall Free 2. imiş. COMODO düşündüğümden kaliteli galiba.
Benim 3. yılım NortonNorton kullanan tek kişi benim herhalde neyse ben memnunum.
Benimde 2. yılım. Defender kullandığım zamanlarda trojan yedim. Defender yeteri kadar etkili olmuyor bence. Defender'in filtresinden geçen bazı şeyler Norton'dan geçemiyor mesela.Benim 3. yılım Norton![]()
Güvenlik meselesinde 'hodri meydan' ile olmaz bu işler.Defender'i bile kapattım. Hodri meydan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.