Hangi internet sağlayıcı kullanıyorsunuz?

Hangi internet sağlayıcı kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    65
Yeni Türknete geçtim daha 1 hafta olmadı ancak 100 megabit altyapı görünmesine rağmen 110-120 leri görüyorum. İlk izlenim olarak gayet memnunum. Bu arada not geçişimi engellemek isteyen ttnet temsilcisi altyapımın en fazla 47mbit desteklediğini, bu hızın üstünü almamın imkansız olduğunu, türknetin yalan söylediğini filan iddia etti, geçmek isteyen arkadaşlara ön bilgi olsun.

Hocam TT sizi nerede aradı? Tam geçiş sürecinizi anlatabilir misiniz?

Bu ayın sonunda bitiyor TTNET taahhütü. Yine taahhüt olmasaydı keşke ama Kablonet Fiber'e geçeceğiz biz de, TV üyeliği falan da istemiyordum ama paket olarak çok daha uyguna geliyor.

Hocam TT sizi nerede aradı? Tam geçiş sürecinizi anlatabilir misiniz?
Türktelekomdan geçiş yaptım Türknete. Geçmemek için ikna etmeye çalışıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 3 kere filan türktelekomda kalmaya ikna etmeye çalışıyorlar, en son arayan eleman(söylediğine göre genel müdürlüktenmiş) indirim filan da teklif etti. Son şans donduralım filan dedi. Onu da kabul etmeyince iptal ettiler Türktelekomu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…