Hangi İnternet sağlayıcısını önerirsiniz?

Netspeed'i dene bence, zaten sözleşme yok. Memnun kalmazsan iptal ettirip bir de Turknet'i denersin.

Bizim binaya da 1000 Mbps getirdi Turknet ama daha aktif olmadı. Her ne kadar kötü de olsa müşteri hizmetleri (telefona direkt bağlamıyor adamlar bilerek) aktif olduğunda 1000 Mbps olduğu için deneyeceğim.
 
İstanbul'da kesinlikle Netspeed öneriyorum denemediğim firma kalmadı tabii biraz şans işi ancak çok memnunum yaklaşık 1.5 yıldır bağlı yaşadığım problem neredeyse yok altyapı arttırma çalışmaları harici(2-3kere yapıldı.) Bu çalışmalarda da sizi bilgilendirip kesinti yapılıyor. Tavsiye ederim.
 
Bazı firmalar önü açıldığı için fiberde 1000'e kadar verebiliyorlar. Türk Telekom bu sınırı kaldırmıştı. Bazı firmalar ise vermemeyi tercih ediyor. Kabonet'i sorgulayın orası iyiyse oradan alabilirsiniz. Hem teknik ekibi ilgili hem müşteri hizmetleri.

Her ne kadar kötü de olsa müşteri hizmetleri (telefona direkt bağlamıyor adamlar bilerek) aktif olduğunda 1000 Mbps olduğu için deneyeceğim.
Gigafiber müşterileriyle ayrı ilgileniyorlar gibi bir şey duymuştum. Denemeye değer
 
Vallahi şikayetvar.com baktığında bütün sağlayıcılarda sorun yaşandığını görürsün. Ancak sorun yaşandığında ne kadar çabuk çözerler bence ona bakmak lazım. Benim tecrübem Türk Telekom biraz pahalı ama sıkıntı olduğunda çözülüyor hızlı bir şekilde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı