Hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?

@Efe Osman Özköse öncelikle büyük ihtimalle 1 günlük ceza yedin. Geçmiş olsun :D
Ben SuperOnline kullanıyorum. 35 mbps 100 GB + modem aylık 77TL. Açıkcası hızımı tam olarak alıyorum, yani hiç sıkıntı yok o yönden..
Şu günlerde sana herhangi bir tavsiye veremiyorum. Çünkü bir kota söylentisi ortada dolaşıyor. Ve biz de bekliyoruz.. İstersen şurdan konuyu inceleyebilirsin. #Link1. Konu içindeki linklere de gözatmanı taviye ederim. Bu ilgili kota sorunu çözümlendiğinde sana daha sağlıklı tavsiye verilecektir..
Ayrıca sana şuan ki kota sorunu haricinde tavsiyem Superonline. Türk Telekom (TTNet) ve Vodafone'a sakın ama sakın bulaşma! Tavsiye etmem.. Ayrıca hiç kullanmama rağmen Turknet şu an çok aklıma yattı. Çoğu kişi de memnu olduğunu söylüyor.. İlgili paketi incelediğimde şöyle bir sonuç elde ettim. 50 mbps 150 GB + yılda 4 kere kullanılmak üzere 50 GB ekstra kota 59,99TL. Ayrıca hiç taahhüt yok. Bir de eğer YAPA altyapısına sahip isen AKN tamamen sınırsız (Yani 150 GB + 4x50 GB sınırı da yok, yani tamamen sınırsız)...
Tabi yinede ortalığın yatışmasını beklemelisin.. Ne olacağı çok belirsiz..

Eğer altyapısı varsa Uydunet tercih edin. Turk telekom veya telefon hattı ile gelen bağlantılara asla yüzünüzü dönmeyin.
100 güldüren kampanya kullanıyorum 100Mbps 100GB AKN 100DK konuşma Teledünya üst paket aylık 80TL'ye denk geliyor. Tam olarak 100Mbps alıyorum. İndirmeler 12.8MB/s ile tam kapasite genelde.
Ortada birkaç iddiadır dolaşıyor. Yalan olduğu elbet çıkar ortaya. Devletin kurumu Teledünya, devletin koyduğu kurallara karşı gelmek için saçma yollara sapacağını hiç düşünmüyorum.
Uydunet hattı yoksa da Turknet tavsiye ederim kesinlikle.

Ben TTNET kullanıcısıyım. Sakın ama sakın ADLS TTNET alma. Görürsen yolunu değiştir o derece yani.
Bize ADLS 16 Mbps dediler fakat durum öyle olmadı iki yıl boyunca 1 Mbps aldık. TNET Hyper Ethernet dedikleri sisteme geçtik. Binadaki kutuya kadar fiber kablo ile geliyor fakat sonrası normal kablo olduğundan 200 Kbps düşüş oluyor ama sıkıntı değil. 50 Mbps 200 GB dediler ama geceleri 5.8 Mbps' yi görüyorum.

Az önce Türk Telekom (TTNET) müşteri hizmetleriyle görüştüm, 6 gün önce hattımı 24 Mbps ve 150 GB olan bir pakete geçirmiştim.. Henüz 6 gün olduğu için kullanamıyorum 15 günü bulabilir denmişti fakat zaten bu tarz paketlerdeki hızı tam olarak alabilen çok az insan var. Kablo kalitesinden altyapı hizmetine kadar herşey etkiliyor yani bunu göze almıştım.

1 mayıs ile ilgili sorduğum '1 Mayıs'ta kota sistemi gelecek mi? Gelecek ise bu yeni sözleşmeler ile alakalı?' gibi sorulara ise normal AKK limitinizi kullanmaya devam edeceksiniz, 31 Aralık 2018'de ise AKK kalkacak dendi. Fakat soruyu çok üstün körü ve istediği noktadan cevap verdiğini gördüm üstüne bassamda..

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı