Hangi internet servis sağlayıcısına geçmeliyim?

Hangi internet servis sağlayıcısına geçmeliyim?

• Turkcell Süperonline

Oy: 6 23,1%
  • Türk Telekom

Oy: 5 19,2%
  • TürkNet

Oy: 7 26,9%
  • NetSpeed

Oy: 6 23,1%
  • KabloNet

Oy: 1 3,8%
  • Vodafone

Oy: 1 3,8%
  • Millenicom - Doping

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    26
Daha fazla  
Arkadaşlar Süperonline 16 Mbps 100 GB AKN'li paketi yaklaşık 90₺'ye kullanıyorum 2 ay sonra sözleşmem bitiyor. Altyapım VDSL destekliyor 82 Mbps'ye kadar. Hangi internet servis sağlayıcıyı tavsiye edersiniz? Avantajları nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Netspeed ya da TÜRKNET ikisinden birine geçmeni tavsiye ederim. İlgili İSS'lerin paketleri kontrol ederek fiyatına göre karar verebilirsin.

Hepsi dandik maalesef
Maalesef öyle ama birini kullanmak zorundayız.
TürkNet. Kotasız, altyapının desteklediği kadar hız veriyor. Tabii, 100 Mbps kadar. Hani, Türk Telekom falan zaten rezalet ama, öneren varsa saygım sonsuz.
Değerlendirmeye alacağım. Şu Türk Telekomdan mamnun olan var mı acaba çok merak ediyorum.
Netspeed ya da TÜRKNET ikisinden birine geçmeni tavsiye ederim. İlgili İSS'lerin paketleri kontrol ederek fiyatına göre karar verebilirsin.
Netspeed ilk seçeneğim güzel paketleri var.
TurkNet - Netspeed - Milleni - Oris bunlardan birine geçebilirsin.
Netspeed'in en güzel yanı sözleşme olmaması.
Hangisi ucuzsa onu et türknet dışında. Bende superonline var 50 MB 200 GB AKK 90TL
Ucuzdan ziyade performans'da çok önemli ucuz alıp rezil olmakta var işin ucunda.
Turk Telekom
Sınırsız, telefon dahil 65 tl
Türk Telekom'dan zamanında çok çekmiştim. En son seçeneğim olacaktır muhtemelen.

ben 1.5 senedir superonline kullanıyorum 1 kere bile müşteri hizmetlerini aramadım SpeedTestte hızım 51 mb upload 4.78 çıkıyor. Hiç sorun çıkmadı VodafoneNet in fiberi döşenmiş mahallemize sözleşme bitince ona geçmeyi düşünüyorum. Kısacası Alt yapınız kötüyse eğer hangi İSS alırsanız alın hepsinde sorun çıkacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı