Tamamdır. 16e alınmaz o halde.@ahmttunc dislike neden attığını anlamadım iki telefonu mağazada hız testi yaptım 16e 2 saniye falan daha hızlı açıyor.
Tamamdır. 16e alınmaz o halde.@ahmttunc dislike neden attığını anlamadım iki telefonu mağazada hız testi yaptım 16e 2 saniye falan daha hızlı açıyor.
iPhone 16e.
Arkadaşlar selamlar, iPhone 13 kullanıcısyım yakın zamanda anneme 13ü verip üst modele geçmeyi düşünüyorum iPhone 16e tavsiye eden oldu ama kararsız kaldım.
Dikkat ettiğim özellikler: Şarjının uzun süre gitmesi, kamerasının aşırı iyi olmasına gerek yok ortalama üstü olabilir, günlük kullanımda rahat edebileceğim.
Android ve 13 altı model önermeyin.
Hormonlu iPhone 7.16E sırf tasarımı yüzünden bile alınmayacak bir telefon.
Kesinlikle pro serisi al 14 pro öneriyorum sana 15 proda sıkıntı yaşadı arkadaşım.Arkadaşlar selamlar, iPhone 13 kullanıcısyım yakın zamanda anneme 13ü verip üst modele geçmeyi düşünüyorum iPhone 16e tavsiye eden oldu ama kararsız kaldım.
Dikkat ettiğim özellikler: Şarjının uzun süre gitmesi, kamerasının aşırı iyi olmasına gerek yok ortalama üstü olabilir, günlük kullanımda rahat edebileceğim.
Android ve 13 altı model önermeyin.
Cidden o telefonda 2X mi vardı![]()
Yok 16e demiştim.iPhone 7'de yoktu 16E'de telefoto kamera yok onun yerine daha az kayıpla 2X Zoom yaptırıyorlar ama telefoto kamera kadar olmuyor elbette. Arkadan baktığında iPhone 7, 8, SE2, SE3 tiplerine benziyor büyümüş hali![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.