Hangi iPhone modeli alınır?

16e, fiyasko bir telefon parasına göre. Bakın telefon değiştiğinde bir insan ne görmek ister? Elbette eski telefonunda olan özelliklerin daha gelişmesi ve yeni şeyler eklenmesi. MagSafe desteği artık olmayacak, geniş açı kameranız artık olmayacak, sinematik mod artık olmayacak, ekranda zerre gelişme yok birebir aynı kalacak yani 16E'de o parayı tamamen işlemciye veriyorsun. O işlemcinin ve 8 GB RAM'in uzun vade artısını saymazsak tek amacı yapay zeka. O da şu an ülkemizde yok ve olan ülkelerde rezalet durumda. Bize anca iPhone 18 çıktığında falan gelir. İşlemcisine tav olmayın yani bunu diyorum.
O bütçeye 2. el 14 Pro veya yurt dışı sıfır 16 Pro, 16 Pro Max hatta beklerim dersen yurt dışı 17 Pro öneririm. Yurt dışı düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini açıklarım. 2. el veya yurt dışı istemezsen düz 15 almalısın. En azından telefonundan özellik eksilmez aksine ekranda, kamerada, pil ömründe ve işlemcide yine gelişme yaşarsın.

Arkadaşlar selamlar, iPhone 13 kullanıcısyım yakın zamanda anneme 13ü verip üst modele geçmeyi düşünüyorum iPhone 16e tavsiye eden oldu ama kararsız kaldım.

Dikkat ettiğim özellikler: Şarjının uzun süre gitmesi, kamerasının aşırı iyi olmasına gerek yok ortalama üstü olabilir, günlük kullanımda rahat edebileceğim.

Android ve 13 altı model önermeyin.

16 Pro Max iyi akşamlar.

Arkadaşlar selamlar, iPhone 13 kullanıcısyım yakın zamanda anneme 13ü verip üst modele geçmeyi düşünüyorum iPhone 16e tavsiye eden oldu ama kararsız kaldım.

Dikkat ettiğim özellikler: Şarjının uzun süre gitmesi, kamerasının aşırı iyi olmasına gerek yok ortalama üstü olabilir, günlük kullanımda rahat edebileceğim.

Android ve 13 altı model önermeyin.
Kesinlikle pro serisi al 14 pro öneriyorum sana 15 proda sıkıntı yaşadı arkadaşım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı