Hangi işte çalışmak daha mantıklı?

Barney28

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öğrenciyim. 2 iş buldum, birisi günlük 100 TL veriyor babamın bir tanıdığı ama evime uzak biraz yürümem gerekecek. Saatleri belli değil.
Diğer bir işte arkadaşımın babasının iş yeri. Arkadaşımda orada çalışıyor. Maaşı 2000 TL. Evime daha yakın. Saatleri 8.30 -18:00. iki işte ağır bir iş değil. Hangisini seçmem daha mantıklı sizce?

Arkadaşlar öğrenciyim. 2 iş buldum, birisi günlük 100 TL veriyor babamın bir tanıdığı ama evime uzak biraz yürümem gerekecek. Saatleri belli değil.
Diğer bir işte arkadaşımın babasının iş yeri. Arkadaşımda orada çalışıyor. Maaşı 2000 TL. Evime daha yakın. Saatleri 8.30 -18:00. iki işte ağır bir iş değil. Hangisini seçmem daha mantıklı sizce?

Günlük 100TL olan daha mantıklı aylık olarak hesaplarsak.

Hocam eğer birinci işin çalışma saatleri daha azsa onu seçin ama aynıysa üşengeç biri olup olmamanıza bağlı.Ben giderim diyorsanız ilk iş ama uğraşamam diyorsanız 2. iş tabii ki.

Günlük 100TL olan daha mantıklı öğrenciyim diyorsanız hem zorda pek kalmazsınız.

Günlük 100 TL Daha Mantıklı.

Hocam eve uzak olduğu için aynı saatler olsa bile eve gelene kadar yorgunluktan 30 40 dakika geçecektir eve yakın olan daha iyi gibi.

Aylık 2000 TL'ye 9.5 saat çalışmak mı? İlk işi seçin hocam aylık 2000 TL nedir? Her gün yemek yesen ya da en kötü bakkaldan bir abur cubur alsan elde bir şey kalmaz.

İlk işte uzak biraz yerini bile bilmiyorum bu hem arkadaşımın tanıdık hem de evime yakın ama 2000 az cidden.

Hocam eve uzak olduğu için aynı saatler olsa bile eve gelene kadar yorgunluktan 30 40 dakika geçecektir eve yakın olan daha iyi gibi.

Evet de az biraz maaşı.

Günlük 100TL olan daha mantıklı öğrenciyim diyorsanız hem zorda pek kalmazsınız.

Bana da daha makul geliyor 100 TL ama uzak ya her gün o yolu çekebilecek miyim o da var.

İlk işte uzak biraz yerini bile bilmiyorum bu hem arkadaşımın tanıdık hem de evime yakın ama 2000 az cidden.

Evet de az biraz maaşı
Hocam biraz nedir Allah aşkına yapmayın. En düşük asgari ücretin 4250 TL olduğu yerde 2000 TL biraz değil bir hiç resmen. Sigorta var mı bilmiyorum ama aylık 2000 TL veren sigorta hiç yapmaz. Part time iş olsa tamam diyeceğim, emeğinize harcadığınız vakte yazık. Çok kötü durumdasınızdır orası ayrı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı