arkadaşlar hangi konsol daha ekonamik kararsız kaldım bir yandan PS4 alıp FC24 gibi oyunlar oynamak istiyorum, bir yandan Xbox s alıp game Pass almak sizce hangisi daha mantıklı?
Ps3 var elimde konsol olarak kararsız kaldım yukseltmek icin xbox daha makul geldi fiyatları pil konusunda biraz tereddüt ediyorum sadece teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinZaten kırılmış alacağın için sadece oyunları indirip kuracaksın. Arkadaşlar performanstan bahsetmişler doğru ama fiyat ve Türkçe yama kurabilme imkanı da var. Sony'nin oyunlarını oynamadıysan özellikle düşünmeni öneririm.
En makul (sıfır) fiyatı hangisi acaba bazıları 13k -18k arasındaXbox s tabii ki.
PS3 var elimde konsol olarak kararsız kaldım yukseltmek icin Xbox daha makul geldi fiyatları pil konusunda biraz tereddüt ediyorum sadece teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
En makul (sıfır) fiyatı hangisi acaba bazıları 13K -18k arasında.
Geçen sene 9'a almıştım hafıza yetersiz 360 küsur GB kullanabilirsiniz geri kalanını sistem kullanıyor 1TB olanı 17 18 k diye hatırlıyorum oyunları da artık aman aman ucuz değil önceden her ay rahatlıkla game Pass alabiliyordum 120 TL'idi ama şu an 310 TL oldu yeni oyunlar zaten 1000'den aşağı gelmiyor eğer 1 TB siyah falan alırsanız üstüne biraz daha koyup PS 5 almak daha mantıklı zaten Microsoft kendi dedi Xbox oyunları PS'ye gelecek diye yani almak için pek bir sebep yok çok güçlü bir Konsol'da değil ama beyaz 512'lik 13 14'e bulursanız alınabilir veya fiyat sorununuz yoksa Series X veya PS5'e yönelin bence. Şahsen ben aldığıma pişmanım biraz daha para biriktirip PS 5 alsaydım keşke diyorum. Pili'de şarjlı pil alın 300'e almıştım ama şu an ne kadar bilemem 2 hafta falan gidiyor pili 7-8 saate şarjı doluyor yani bence bu bataryadan daha mantıklı PS kolları uzun süre kullanıldıktan sonra bataryaları illaki eskimeye ve daha hızlı bitmeye başlayacaktır.
anladım sağol iyi akşamlarİçindeki oyunlar bedava diyeyim anla sen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.