Ben laptop kullanıyorum. Ram için konuşacak olursam çok ram harcamıyor. İşlemci için Youtube daha çok donuyor. Televizyon görüntü tam verilemiyor. Linux özellik bakımından çok yol alması gerekiyor
Mint teması hoşuma gitti açıkcası ama emin olamıyorum. Aslında aklımda kalan tüm sistemleri denemek geçiyor içimden.
Örneğin;
Pop.
Fedora.
Mint (uzun bir süre 2 gün kadar kısa değil)
Arch.
Manjaro.
Elementary.
Ben laptop kullanıyorum. RAM için konuşacak olursam çok RAM harcamıyor. İşlemci için YouTube daha çok donuyor. Televizyon görüntü tam verilemiyor. Linux özellik bakımından çok yol alması gerekiyor.
Selamlar, yaklaşık 1 hafta boyunca Ubuntu kullandım. Ve hatalardan sıkılarak Windows'a geri döndüm ve Dual Boot olarak kullanmaya karar verdim, sizce hangi dağıtım daha uygundur? Oyunlar için 2. planda Windows'u tutacağım.
Linux Mint kullanıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam sürüm olarak Cinnamon kullanıyorum. Mesela YouTube 720 açıyorum. 60 kalite de çok ısınıyor. Eskiden Windows kullandığım zaman 60 kalite dayanıyordu. Artık bilemiyorum.
Ekstra bir sorun yaşamazsın. İyi özellikleri stabil ve kullanıcı dostu olması. Dağıtımın spesifik olarak kötü bir özelliği yok. Kendin test edebilirsin.