Hangi marka laptop alınmalı?

Bütçe
30-50 bin arası

bloodlyb

Centipat
Daha fazla  
i5 12. nesil, 4060, 512 GB-1TB arası depolma, 16-32 GB arasında bir Gaming laptop almayı düşünüyorum ama hangi markanın hangi modelini almalıyım bilmiyorum. Aklımda MSI A15 vardı arkadaşlarım MSI bilgisayarların IPhone'u gibi dediler aynı parçalarla daha ucuza bulursun dediler ama hangi marka almalıyım bilmiyorum.

i5 12. nesil, 4060, 512 GB-1TB arası depolma, 16-32 GB arasında bir Gaming laptop almayı düşünüyorum ama hangi markanın hangi modelini almalıyım bilmiyorum. Aklımda MSI A15 vardı arkadaşlarım MSI bilgisayarların IPhone'u gibi dediler aynı parçalarla daha ucuza bulursun dediler ama hangi marka almalıyım bilmiyorum.
Msi laptopların ekran kartı watt değeri düşük oluyor ama malzeme kalitesi iyidir parçalarının bazılarını kendi üretiyor. Bana soracak olursan şuan asus alınır.

Marka değil modele bakılmalı.

Lenovo kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim HP çok tavsiye ediyorlar.

Bende HP kullanıyorum hatta şu an kullandığım gerçekten baya eski bir modeli şimdiye kadar daha hiç mavi ekran veya başka bir sıkıntısı çıkmadı ama aynı zamanda bir Acer laptopum da var o da eski ama o da daha hiç mavi ekran vermedi o yüzden kararsız kaldım farklı bir markaya (MSI) mı yönelsem yoksa bildiğimden mi devam etsem diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı