Hangi Marka switch tercih etmeliyim?

Ferit 57

Decapat
Marhaba yakın zamanda Bangood'dan klavye satın almak istiyorum, almak istediyim klavye ANNE PRO 2 ama hangi switch alacağıma karar veremedim, Gateron, Kalih BOX, Cherry MX mevcut, ama karar veremedim malum Cherry biraz tuzlu ya kalih ya da gateron almayı düşünüyorum, sizce hangisi daha iyi ve uzun vadede sorun yaşatmaz hissiyat açısındanda yoksa paramı biriktirip Cherry mi alsam? NOT: (red switch almayı düşünüyorum).

Marhaba yakın zamanda Bangood'dan klavye satın almak istiyorum, almak istedeyim klavye anne Pro 2 ama hangi Switch alacağıma karar veremedim, gateron, kalih box, Cherry MX mevcut, ama karar veremedim malum Cherry biraz tuzlu ya kalih ya da gateron almayı düşünüyorum, sizce hangisi daha iyi ve uzun vadede sorun yaşatmaz hissiyat açısındanda yoksa paramı biriktirip Cherry mi alsam? Not: (Red Switch almayı düşünüyorum).

Cherry MX ki Rampage klavyede 1.5 yıldır sorun yaşamadım anne Pro'da hayli hayli hiç yaşamazsınız kailh ile gateron arasında bir fark neredeyse hiç yok sadece kailh su geçirmez ki hiçbir işe yaramaz klavye su geçirmez olmadıkça bence gateron alın daha ucuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı