Hangi model IPhone kullanıyorsunuz?

• Konuyu başlatan 464718
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 90
  • Görüntüleme 6.268
Sorun yaşayanlar varmış hocam duyduğum kadarıyla, bu sebeple henüz geçiş yapmadım. Şarj sorununu batarya yüzünden diye düşünüyorum, %77'de şu an 😕. 2018 Haziran ayında almıştım, o günden beri değiştirmedim.
Anladım hocam. Şuanlık bir sorununu görmedim ben. Benimki de 2017 Eylül'de alındı sağlığı %81 civarı. Değişmesi gerek aslında 3-4 sene baya uzun süre...

Hangi model IPhone'yi kullanıyorsunuz kullanmayanlar kullanmıyorum diye yazmasın yorumların hepsi o oluyor çünkü hangi iPhone modelini kullanıyorsunuz?
12 pro max 256gb cihaz cok seri (ilk iphonem) samsun note 20 ultra ile kiyaslayinca uzun vadede iphone daha serri daha az bug daha az yavaslama oluyor ve animasyonlar cok basarili

Nasıl kasmalar yaşıyorsun? Güç tasarrufu modu açıkken mi yaşıyorsun?

Hocam güç tasarrufu kapalı. Kilidi açtıktan sonra 1-2 saniye droplanıyor, kasıyor. Ara sıra yapıyor bunu.

Hocam güç tasarrufu kapalı. Kilidi açtıktan sonra 1-2 saniye droplanıyor, kasıyor. Ara sıra yapıyor bunu.

Parmak izi kilidini açtıktan sonraki kasmayı nadiren ben de yaşıyordum ama bayadır yaşamıyorum sanki. Tabi iOS 15 ile mi ilgili bilemem. Son zamanlarda telefonun hafızasında da yer açtım belki onun da bir etkisi vardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı