Hangi Model PS4 Alınmalı?

Ancak hiç oyun oynamadan sistemi kendi halinde açık bırakırsanız kapanır.
Bildiğim kadarıyla sistem fazla ısındığı zaman bile kendini kapatıyor sanırım. Şahsen PS4'ün yanına Last Of Us Part II gibi bir oyunu çekince rahat rahat oynamak isterim. Sıcaklık sorunu yaratıp FPS sorunları yaşatacaksa sorun benim için.

Bildiğim kadarıyla sistem fazla ısındığı zaman bile kendini kapatıyor sanırım. Şahsen PS4'ün yanına Last of Us Part II gibi bir oyunu çekince rahat rahat oynamak isterim. Sıcaklık sorunu yaratıp FPS sorunları yaşatacaksa sıcaklık sorunları yaşatacaksa sorun benim için.

The Last of Us Part 2'de Fat kasanın uçağa döndüğünü söylesek yeridir. Gerekli yerlerde FPS dropları yaşanıyor ve oyunu 4 saat aralıksız oynadığımda bir kere kapanmıştı ve sinir bozucuydu. Onun için imkan varsa Slim öneririm ben.

The Last of Us Part 2'de Fat kasanın uçağa döndüğünü söylesek yeridir. Gerekli yerlerde FPS dropları yaşanıyor ve oyunu 4 saat aralıksız oynadığımda bir kere kapanmıştı ve sinir bozucuydu. Onun için imkan varsa Slim öneririm ben.
Oyunun spoiler içermediği incelemesini izlerken uçak gibi çalıştığı söylenmişti ama öte yandan çok akıcı bir biçimde oynandığı söylenmişti, Fat modelleri için. Bu mesajı aklımda tutacağım, bütçeyi Slim modeline zorlamaya çalışacağım.

Oyunun spoiler içermediği incelemesini izlerken uçak gibi çalıştığı söylenmişti ama öte yandan çok akıcı bir biçimde oynandığı söylenmişti, Fat modelleri için. Bu mesajı aklımda tutacağım, bütçeyi Slim modeline zorlamaya çalışacağım.

Oyunu oynarken bir kere kapandı diye hatırlıyorum. FPS düşmesi az da olsa var. Fakat oyun çoğunlukla akıcı. Sese az çok takan birisi olduğum için benim çok hoşuma gitmemişti. Ve size bir tavsiye eğer fat model alacaksanız 2016'da yenilenmiş fat modeller var. Onlar biraz daha iyi 2013 modellere göre. 2013 ve 2016 modeli üstündeki şekilden ayırt edebilirsiniz.
Bu 2013 model:

1603132688142.png

Bu 2016:
1603132723475.png

2016 modelde üstteki sol kısım pürüzlü gözüküyor. Buradan ayırt edebilirsiniz.

Oyunu oynarken bir kere kapandı diye hatırlıyorum. FPS düşmesi az da olsa var. Fakat oyun çoğunlukla akıcı. Sese az çok takan birisi olduğum için benim çok hoşuma gitmemişti. Ve size bir tavsiye eğer fat model alacaksanız 2016'da yenilenmiş fat modeller var. Onlar biraz daha iyi 2013 modellere göre. 2013 ve 2016 modeli üstündeki şekilden ayırt edebilirsiniz.
Bu 2013 model:

Eki Görüntüle 707690
Bu 2016:
Eki Görüntüle 707692

2016 modelde üstteki sol kısım pürüzlü gözüküyor. Buradan ayırt edebilirsiniz.
Birinin 2016, birinin ise 2013 olduğunu bilmiyordum. Fakat ilk resim Fat parlak, ikinci ise mat kasa olarak geçiyor. Bilgi için teşekkürler.

Yüksek donanım ve yüksek bütçe Pro, düşük bütçe Slim ve fat. Fat alacaksan 12XX al benimki 1116A sıkıntısı yok ama yine de son Cuh'lardan bul. Benim fat kasam sessiz çalışıyor fakat oyunu ilk açtığımda yürüyen uçağa dönüyor. Ben görünüşünü sevdiğim için fat tercih ettim. Bu arada GTA Online kasıyordu bende şehirde buna da dikkat ederek alabilirsin. Belki internetimdendir. Ayrıca 1116 sürümden itibaren hatalar düzeltildi fat kasada. 12XX sessiz çalışıyor sadece. Ben üç modeli de kullandım ama Pro uçak gibi çalışıyor resmen Sony airlines 😂 Slim kasa beni deli etti kasanın içinden tıkırtılar falan geliyordu sattım. Fat arkadaşım ile 6 gündür beraberiz memnunum. Beyaz olanı aldım. Her oyunu sıkıntısız oynatıyor. Bu arada insanlar parlak kasaya çok asabi yaklaşıyor. Dediğim Cuh'tan itibaren parlak olup olmaması önemli değil. Sony bu ön yargıları kırmak için mat yaptı kasaları. Dediğim cuh 3.jenerasyon, 12XX olan ise 4.jenerasyon yani sonuncu olan. Slim ile fat donanımı aynı bu arada. Fat daha çabuk tozlanıyor buna da dikkat etmelisin. Ben TLOU 2'yi bitirdim evet çok sesli çalışıyor ama ne kapanma ne donma ne kasma yaşadım. Bu arada iyi düşün 4 aldıktan sonra 5 için pişman olup üzülme.

Son düzenleme:
Yüksek donanım ve yüksek bütçe Pro, düşük bütçe Slim ve fat. Fat alacaksan 12XX al benimki 1116A sıkıntısı yok ama yine de son Cuh'lardan bul. Benim fat kasam sessiz çalışıyor fakat oyunu ilk açtığımda yürüyen uçağa dönüyor. Ben görünüşünü sevdiğim için fat tercih ettim. Bu arada GTA Online kasıyordu bende şehirde buna da dikkat ederek alabilirsin. Belki internetimdendir. Ayrıca 1116 sürümden itibaren hatalar düzeltildi fat kasada. 12XX sessiz çalışıyor sadece. Ben üç modeli de kullandım ama Pro uçak gibi çalışıyor resmen Sony airlines 😂 Slim kasa beni deli etti kasanın içinden tıkırtılar falan geliyordu sattım. Fat arkadaşım ile 6 gündür beraberiz memnunum. Beyaz olanı aldım. Her oyunu sıkıntısız oynatıyor. Bu arada insanlar parlak kasaya çok asabi yaklaşıyor. Dediğim Cuh'tan itibaren parlak olup olmaması önemli değil. Sony bu ön yargıları kırmak için mat yaptı kasaları. Dediğim cuh 3.jenerasyon, 12XX olan ise 4.jenerasyon yani sonuncu olan. Slim ile fat donanımı aynı bu arada. Fat daha çabuk tozlanıyor buna da dikkat etmelisin.
Cuh mevzusunun önemli olduğunu duymuştum. GTA Online gibi oyunlar oynamayacağım zaten. PS4'ü alma amacım tamamen PS4'ün exclusive oyunlarını oynamak. Ben bir Uncharted oynarken ve Last Of Us Part II oynarken sistem ısınmaktan kafayı yemezse sorun olmaz benim için. Dediğiniz gibi Fat modellerin dış görünümü gerçekten şık duruyor. Dediğiniz gibi parlak kasaya asabi yaklaşılıyor. En çok sorunun parlak kasalarda olduğu söyleniyor. İmkanım olursa Slim alacağım yine de kafam rahat olsun diye. Baktım kendimi zorlayamıyorum, güzel bir fat kasa alacağım. Bu arada PS2 konsolundan sonra ilk konsol deneyimim olacak bu PS4 :D

Cuh mevzusunun önemli olduğunu duymuştum. GTA Online gibi oyunlar oynamayacağım zaten. PS4'ü alma amacım tamamen PS4'ün exclusive oyunlarını oynamak. Ben bir Uncharted oynarken ve Last of Us part II oynarken sistem ısınmaktan kafayı yemezse sorun olmaz benim için. Dediğiniz gibi fat modellerin dış görünümü gerçekten şık duruyor. Dediğiniz gibi parlak kasaya asabi yaklaşılıyor. En çok sorunun parlak kasalarda olduğu söyleniyor. İmkanım olursa Slim alacağım yine de kafam rahat olsun diye. Baktım kendimi zorlayamıyorum, güzel bir fat kasa alacağım.

Ben de normal şekilde ısındı. Bu arada ısınmasını ve ses yapmasını azaltmak için arkasını açık bir yere koy buna çok dikkat et. Parlak kasaların 10XX olanları sorunlu. Yine de Slim al sesten rahatsız oluyorsan.

Ben de normal şekilde ısındı. Bu arada ısınmasını ve ses yapmasını azaltmak için arkasını açık bir yere koy buna çok dikkat et. Parlak kasaların 10XX olanları sorunlu. Yine de Slim al sesten rahatsız oluyorsan.
Oyunu bana oynatmayacak derecede ısınırsa benim için sıkıntı. Yoksa her alet tabii ısınabilir, sorun yok. Bu arada şu cuh numaraları PS4'ün tam olarak hangi kısmında yazıyor?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı