werzburg
Centipat
Daha fazla  

MW2012 iyidir.
Reisim iğrenç oyun.
MW2012 iyidir.
Google'deki sistem gereksinimlerine bakarsak evet oynayabilirsiniz.Yalnız benim PC kaldırır mı
GTX 1050
16 GB RAM.
Intel Core i5 7. Nesil.
 ben seçkin alacağım da peşinden unbound mu heat mı yoksa ikisini de mi alayım RTX 2050 laptop var da hangi performansda oynarım bilmiyorum fazla da araba oyunu oynamam sizce hangisi veya alayım mı ikisini de.
 ben seçkin alacağım da peşinden unbound mu heat mı yoksa ikisini de mi alayım RTX 2050 laptop var da hangi performansda oynarım bilmiyorum fazla da araba oyunu oynamam sizce hangisi veya alayım mı ikisini de.Unbound oynamadım ancak Steam yorumları da "Karışık". Heat almanızı tavsiye ederim üstelik yorumlara da bakarsanız çok olumlu.Aynı sorunun benzerini benzerini sorayımben seçkin alacağım da peşinden unbound mu heat mı yoksa ikisini de mi alayım RTX 2050 laptop var da hangi performansda oynarım bilmiyorum fazla da araba oyunu oynamam sizce hangisi veya alayım mı ikisini de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.