Hangi operatör daha iyi?

Sizce hangisi daha iyi.

Turkcell.
Türk Telekom.
Vodafone.
BİMCELL.
Pttcell.

Hepsinin alt yapısı aynı.
1.Turkcell uzak mesafeler yüksek yerler.
2.Türk Telekom ansızın fiyat yükselmesi orta kalite hizmet.
3.Vodafone ekonomik fiyatlandırma ve memnun edici kampanya, hat çoğu yerde çekmez özellikle köylerde.
4.Türk Telekom'dan farksız çünkü aynı altyapı aynı hizmet sadece marka değişikliği fiyat farklılığı.
5.Türk Telekom'dan farksız çünkü aynı altyapı aynı hizmet sadece marka değişikliği fiyat farklılığı.
Burada demek istediğim algı farklılığı bütçen iyi ise Turkcell.
Bütçe ortalama ve hizmet kalitesi istiyorsan Türk Telekom.
Bütçe kötü ise Vodafone.
Bana göre mantıken hiçbiri iyi değil depremde hatlar iletişim kopuyorsa ne anlamı var.
 
Sırf hükümetin elinde diye Turkcell ve Türk Telekom kullanmıyorum kullanmamda onun yerine Vodafone kullanıyorum evet Turkcell ve Türk Telekom'a göre yavaş ama cemaatçi Turkcell'e hükümetin kuklası Türk Telekom'a 1 kuruş kazandırmıyorum bu yüzden vicdanım rahat.
 
Sizce hangisi daha iyi.

Turkcell.
Türk Telekom.
Vodafone.
BİMCELL.
Pttcell.

Hepsinin en temel amacı kol gibi para almak.Tr de böyle. En pahalı ve "sözde" en hızlısı Turkcell, orta segment hız+F/P olanı Türk Telekom, en ucuz ve bktan olanı ise Vodafone'e. Ben Vodafone'u hiç kullanmadım yalan söyle miyim şimdi. Ama vodafine ile ilgili gördüğüm her 10 şeyden en az 7-8'i çekmiyor, yavaş, çok düşük hızlar veriyor gibi şeyler. Ben şu an Türk Telekom faturalıdayım şu anlık memnunum.
 
Hepsi kötü. Aralarında hiç Türk olmayan operatör bulup kullanacaksın. Yurt dışı hatlarını keşke Türkiye'de kullanabilsek. Deprem olur hat kesilir ailene ulaşamazsın, kıyamet kopar gene hat kesilir ulaşamazsın. Ülkemizde Allah göstermesin büyük bir deprem meydana gelirse aylarca belki sevdiklerimize ulaşamayacağız.

İmkanımız olsa keşke yurt dışı hatlarını kullanabilsek ama bizi maalesef bu operatörlere kullanmaya mecbur kılıyorlar. Önerime gelecek olursak en kötü Turkcell öneririm Turkcell pahalı olabilir ama çekim konusunda en azından diğer operatörler gibi değil. TT veya Vodafone'a geçersen rezillik yaşayabilirsin.
 
Vodafone oneriyorum f/p ve internet hizi konusundan cok uygun bir operator fakat Turkcell ikinci secenegin olsun, TT onermiyorum.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_0159.jpeg
    IMG_0159.jpeg
    35,3 KB · Görüntüleme: 34
Hiçbirine para kaptırmamak için NetGSM kullanıyorum. Fiyat olarak eski avantajı yok Turkcell yüzünden. Ayrıca diğer operatörlerde bulunan çark gibi şeyler de bulunmuyor. Bir avantajı yok yani anlayacağınız ama bir göz atabilirsiniz.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı