Hangi operatörü neden kullanıyorsunuz?

yusufirl

Hectopat
Daha fazla  
Tarifeniz vs. fiyatı. Ben Vodafone kullanıyorum ve Haziran'da 36 TL'ye 7GB internetli paketi alabilirken şu an 54 TL'ye içinde 3 GB olan paket var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vestelcell kullanıyoruz.👇

Pttcell. F/P operatör. 58 liraya 1500 dakika + 1500 SMS + 10 GB internet + 1 GB 1 yıllık işbirlikleri hediyesi + 5 GB 3 aylık işbirlikleri hediyesi. İşbirlikleri dediğim birkaç yıldır Pttcell kullandığım için operatörün yaptığı bir güzellik. Ayrıca sil süpürden 5 GB günlük ya da 1 GB haftalık internet çıkıyor hep.

Nedense evin önündeki yol boyunca internet çekmiyor. Onun dışında ev dahil her yerde çekiyor. Garip ama kabul edilebilir bir eksi.

Turkcell kullanıyorum. Nedeni ise iyi çekmesi. Faturasız kullandığımdan yükleme falan da yapmıyorum. Kimseyi aramıyorum. İnternet ihtiyacım da yok. SMS desen zaten kullanan mı kalmış? Bazen birikmiş deprem vergilerimi ödüyorum, orası ayrı. Deprem için IBAN istemeleri ve ödediğim vergilerin yerine ulaşmaması da can sıkıcı bir olay.

Turkcell kesinlikle çok önceden Avea vardı ondan memnun değildim sonradan Vodafone'a geçmek gibi bir aptallık yaptım en ufak kapalı bir alana girdiğimde konuşma kesiliyordu internette çekmiyordu şu an gayet memnunum fiyatı tuzlu olsa da çekiyor en azından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı