Hangi pool tercih edilmeli?

KuCoin'le ilgili YouTube'ta rehberim var ararsan başka sonuç olmaması lazım zaten YouTube'ta. Evet kullanıcı adı kullanacaksın.
Eki Görüntüle 1262857

Eki Görüntüle 1262857

Teamredminer tmem olan yerden gösteriyor. NVIDIA da teamredminer çalışıyorsa deneyebilirsin.

Team red miner AMD'ye özel.

Bellek sıcaklığını nereden öğrenebilirim ki AIDA64 indirdim de bir dünya bir şey var burada.

Deneme amaçlı şimdi Windows'da denedim. MSI Afterburner'da bellek sıcaklığını verdi.

Mrb arkadaşlar, GPU madencilik yapacağım için bilgisayara yani USB'ye Hive OS kurdum Binance poole ayarladım. Geriye ekran kartı almak kaldı. 9000 liraya RX580 8 GB alsam sizce pahalı mı?

Mrb arkadaşlar, GPU madencilik yapacağım için bilgisayara yani USB'ye Hive OS kurdum Binance poole ayarladım. Geriye ekran kartı almak kaldı. 9000 liraya RX580 8 GB alsam sizce pahalı mı?
Elektriği hesaba katmadım. 24 saat tam kapasite çalışırsa yaklaşık 11 12 ayda parasını çıkarıyor.
Ben kartımı aldığımda 1800 lira civarıydı.

Elektriği hesaba katmadım. 24 saat tam kapasite çalışırsa yaklaşık 11 12 ayda parasını çıkarıyor.
Ben kartımı aldığımda 1800 lira civarıydı.
Söylediğim şekilde Hiveos ile 24 saat çalıştırarak 11-12 ayda kart kendisini amorti ediyorsa güzel.

Söylediğim şekilde Hive OS ile 24 saat çalıştırarak 11-12 ayda kart kendisini amorti ediyorsa güzel.

Elektriği hesaba katarsan amorti süresi uzayabilir. Yeni gelen elektrik zamları sonrası durum nasıl olur? Orası da ayrı bir konu. İnşallah zarar etmezsin. Şimdiden hayırlı olsun.

Elektriği hesaba katarsan amorti süresi uzayabilir. Yeni gelen elektrik zamları sonrası durum nasıl olur? Orası da ayrı bir konu. İnşallah zarar etmezsin. Şimdiden hayırlı olsun.
Watsapta biriyle konuştum. Elinde Gainward rx 580 8gb 0 kutulu cihazı 575 dolara yani 8000₺ ye satıyor. Sizce alınır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…