Hangi PS5 modelini seçmeliyiz?

İki böbreğimi de vermek istemiyorum. Yoksa oynayamadan ölürüm.

Şaka bir yana ben olsam Digital Edition'u alırdım. Oyunların kutusunu saklamak hiç hoşuma gitmiyor.

Hocam kendiniz mi yaptınız? Çok güzel olmuş da...
Yok o kadar yetenek yok bende Reddit de buldum.
Hatta linki buyur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok o kadar yetenek yok bende Reddit de buldum.
Hatta linki buyur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağolun hocam. O zaman SpiderRyder'a teşekkürler. Ve tabii ki bizi bu görselle tanıştırdığın için sana da teşekkürler.

Slim/Pro tarzı modelleri olmayacak diye biliyorum ben.

Eğer olmaz ise diskli versiyonu alırım en azından garanti olur. Oyunlardan hangisi ucuza gelirse onu alırım.

Ben de öyle duydum. Sanırım sadece digital Edition ve diskli olacakmış. Sony'de öyle bir tanıtım yaptı ki hiçbir şey anlayamadık.

Bana en azında Slim versiyonu çıkar gibi geliyor çünkü hantal olacağı çok belli.

Hantal az kalır. Zaten benim param yetmeyeceği için pek dert etmiyorum.

Aynı şekilde bende çok dert etmiyorum be bu sene anca 1000₺ yakın upgrade yapabildim konsola 8000₺ verebileceğimi düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı