Hangi RX 580 ekran kartı alınmalı?

Hocam ama Param Güvende ile zaten alacaklarımdan daha pahalı fiyata denk geliyor 3800 TL olan karta Param Güvende ile 480 TL ekstra ekleniyor yine de mantıklı mı?

Pazarlık yaparsın biraz, 100-200 düşse kardır. 5700XT için fazlasıyla mantıklı.

5700XT için pazarlık yapacağım eğer olmaz ise 5600XT veya 5700 alacağım sanırım yalnız ikisi arasında biraz kararsız kaldım.

5700 VRAM konusunda avantajlı, 5600XT ise 14Gbps modellerine (araştırdığım kadarıyla TR de büyük kısmı 14Gbps) unlocked BIOS atıp o BIOS ile gelen hazır OC u uygulayıp RX5700 performansı yakalayanlar var. Bende deneyeceğim ama Windows BIOS atmama izin vermedi mecbur Linux kurmam lazım ona üşeniyorum :D

5700 VRAM konusunda avantajlı, 5600XT ise 14Gbps modellerine (araştırdığım kadarıyla TR de büyük kısmı 14Gbps) unlocked BIOS atıp o BIOS ile gelen hazır OC u uygulayıp RX5700 performansı yakalayanlar var. Bende deneyeceğim ama Windows BIOS atmama izin vermedi mecbur Linux kurmam lazım ona üşeniyorum :D

Hocam fiyatları bir karşılaştıracağım bakalım eğer 5700 taksit imkanıyla daha iyi olursa onu alacağım.

Hocam fiyatları bir karşılaştıracağım bakalım eğer 5700 taksit imkanıyla daha iyi olursa onu alacağım.

Hocam 5700XT için 3 taksit 5600 TL dediler ne kadar mantıklı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı