Hangi Switch klavye alınmalı?

Efem

Hectopat
Yer
Edirne, Uzunkopru
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 9100F / Asus H310M-K R2 / Asus GeForce GT 730 / HyperX DDR 4 CL 14 2133 MHZ / GIGABYTE GE-C420A-C2 420W / Acer X223W Q / KINGSTON SA400S37240G / 931GB Toshiba HDD
Arkadaşlar selamlar, iyi Sosyal'ler ve iyi akşamlar herkese. Arkadaşlar Geeky GK61 %60 modelindeki klavyeyi satın alacağım fakat switch konusunda nasıl bir seçim yapmalıyım fikrim yok. Blue Switch sevmiyorum, klavyenin switch seçeneklerinde "Black, Blue, Brown, Red, Speed Silver, Speed yellow switch" var. Tüm bu switchlerin sesini bir video içerisinde duyabilmem mümkün müdür? Şimdiden mesaj yazan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar, iyi Sosyal'ler ve iyi akşamlar herkese. Arkadaşlar Geeky GK61 %60 modelindeki klavyeyi satın alacağım fakat switch konusunda nasıl bir seçim yapmalıyım fikrim yok. Blue Switch sevmiyorum, klavyenin switch seçeneklerinde "Black, Blue, Brown, Red, Speed Silver, Speed yellow switch" var. Tüm bu switchlerin sesini bir video içerisinde duyabilmem mümkün müdür? Şimdiden mesaj yazan herkese teşekkür ederim.
Bu video size faydalı olabilir, ortalama ses için red switch öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En iyi hissiyat black ve speed switchlerde, fakat ses benim için daha önemli diyorsan yellow veya green.

Bu soru kişiden kişiye değişir bence.
Evet haklısınız hocamda ben yinede tavsiye almak istedim sizlerden teşekkür ederim yorumunuz için

En iyi hissiyat black ve speed switchlerde, fakat ses benim için daha önemli diyorsan yellow veya green.
Hocam dinlediklerimden beğendiklerim Black, Red, Silver, ve yellow. Black,red ve silver switchin sesleri çok benzer geldi bana, neye göre değerlendirmeliyim bu 3 switchi? Birde hocam basma hissiyatı olarak yellow switch önerilmişti, fakat beyaz renk seçeneğinde yellow switch mevcut değil. Gönlüm beyaz renk almaktan yana ama bu başta saydığım 3 switch ile arasında çok azami basım hissiyatı var ise siyah renge dönüp yellow switch alırım. Tavsiyelerinizi beklemekteyim arkadaşlarım. @micheal owen @Boran.o @quarest @XPlasma

Son düzenleme:
Evet haklısınız hocamda ben yine de tavsiye almak istedim sizlerden teşekkür ederim yorumunuz için.

Hocam dinlediklerimden beğendiklerim Black, red, Silver, ve yellow. Black, red ve Silver switchin sesleri çok benzer geldi bana, neye göre değerlendirmeliyim bu 3 switchi? Bir de hocam basma hissiyatı olarak yellow switch önerilmişti, fakat beyaz renk seçeneğinde yellow switch mevcut değil. Gönlüm beyaz renk almaktan yana ama bu başta saydığım 3 switch ile arasında çok azami basım hissiyatı var ise siyah renge dönüp yellow switch alırım. Tavsiyelerinizi beklemekteyim arkadaşlarım. @micheal owen @Boran.o @quarest @XPlasma

Hassasiyetmi istiyosunuz seslimi istiyosunuz şeklinde aradığınız özellikleri belirtirseniz size daha iyi yardımcı olabilirler ben bu dördü arasından sadece red ve Black kullanmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı