Hangi Tarayıcıyı Kullanıyorsunuz?

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    156
Opera elbette. GX'in olayı nedir?

Opera elbette. GX'in olayı nedir?
GX Opera'nın yaptığı oyunculara özel bir tarayıcı. Arayüzü harika Twitch'e çok rahat erişim sağlanıyor, tarayıcı gayet hızlı. Tarayıcıdaki ses efektleri bile bir hoş birkaç gün deneyin başta karışık geliyor ama alışınca başka tarayıcı kullanamıyorsunuz.
Bu arada GX'de Chrome eklentilerini kullanabiliyorsunuz.

Fazladan hak verseydiniz belki adam 3 tane bir arada kullanıyor.
Maksimum oy sayısını 2 olarak güncelledim.
Anlaşılan Opera GX ve Opera coşmuş. Aslında düz Opera'yı da kullandım. Fakat sonra tekrardan Chrome'a döndüm. Aslında GX sürümünü deneyebilirim.
Bugünlerde de Edge Chromium kullanıyorum. Şu an için gayet iyi geldi.
Aranızda hiç Edge Chromium kullanan var mı bu arada?

Sadece Chrome kullanıyorum. Gerek tasarımı, gerek Google senkronizasyonu benim işime yarıyor. Eğer iyi bir SSD'iniz ve sisteminiz varsa tarayıcıların bir farkı yok açıkçası.
Aynen haklısın. Benim sistemimde de SSD var. Çoğu tarayıcı hemen hemen aynı hızda çalışıyor. Sadece Firefox'un Chrome ve diğer Chromium tarayıcılara göre bir tık daha yavaş çalıştığını söyleyebilirim.
Brave ve Chrome aktif olarak kullanıyorum. Brave aralarındaki en hızlı tarayıcı olabilir.
Chromium edge yüklü, ama tam olarak oturmadığından, aktif olarak kullanmıyorum.
Edge Chromium konusunda haklısın. Birkaç ufak hataları var. Ancak ben yine de kullanıyorum. Oturunca Chrome'un yerine bile kullanabilirim. Ya da Opera GX veya dediğiniz Brave'i de deneyebilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı