Hangi Tarayıcıyı Kullanıyorsunuz?

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    156
Gerçekten Microsoft Edge oy veren %0 mı ? İnanılır gibi değil. Son 2 haftadır kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Chrome bu kadar oy almış :) Ben de uzun zamandır Chrome kullanıcısıyım, ve arayüzünden dolayı başka tarayıcıya alışamıyordum. Edge diyorum, başka bir şey demiyorum artık. Çok düşük CPU kullanımı ve olabildiğince stabil.

Gerçekten Microsoft Edge'ye oy veren %0 mı? İnanılır gibi değil. Son 2 haftadır kullanıyorum ve inanılmaz memnunum.
Bu konu oluşturulduğunda Microsoft Edge Chromium çıkış yapmamıştı. Şu anda kullanmakta olduğunuz Microsoft Edge Chromium, 15 Ocak 2020 tarihinde çıkış yaptı. Hiç kimsenin oy vermemesinin bir nedeni budur.

Eski Microsoft Edge, özellikleri ve tasarımı bakımından çok geride kalıyordu. Bu yüzden çoğu kullanıcı kendisini kullanmıyordu. Chromium sürümü yayınlandıktan sonra (sizin de kullanmakta olduğunuz) yoğun bir ilgi oluştu.

Bu konu oluşturulduğunda Microsoft Edge Chromium çıkış yapmamıştı. Şu anda kullanmakta olduğunuz Microsoft Edge Chromium, 15 Ocak 2020 tarihinde çıkış yaptı. Hiç kimsenin oy vermemesinin bir nedeni budur.

Eski Microsoft Edge, özellikleri ve tasarımı bakımından çok geride kalıyordu. Bu yüzden çoğu kullanıcı kendisini kullanmıyordu. Chromium sürümü yayınlandıktan sonra (sizin de kullanmakta olduğunuz) yoğun bir ilgi oluştu.

Anladım. Bilgi için teşekkürler. Bu konuda bilgim olmadığı için açıkcası gördüğüm bu tablo için çok şaşırdım :) Bu gidişle sanırım artık Chrome eski popülerliğini koruyamaz gibi...

Firefox. Aramda farklı bağlar var Firefox'la. Çok seviyorum ama arkadaş olarak değil. Tasarımı ayrı hoşuma gidiyor.
Gerçekten Microsoft Edge oy veren %0 mı ? İnanılır gibi değil. Son 2 haftadır kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Chrome bu kadar oy almış :) Ben de uzun zamandır Chrome kullanıcısıyım, ve arayüzünden dolayı başka tarayıcıya alışamıyordum. Edge diyorum, başka bir şey demiyorum artık. Çok düşük CPU kullanımı ve olabildiğince stabil.
Ayrıca Chrome Web Mağazasını direkt kullanabilmek çok güzel. Kendi eklenti mağazaları olsaydı bu kadar fazla seçenek olmayacaktı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı