Hangi tarayıcıyı kullanmalıyım?

Opera GX kullananlara sesleniyorum: 13 sekme açıkken yaklaşık 1 GB RAM kullanan bir tarayıcıyı önermek istemiyorum.
Ben orta düzeyde RAM kullanan Brave'i öneriyorum.

Opera kullanmayın. Bir spyware. Sahibi olan şirket veri ihaleleri ile ünlü. Önerim Brave olacaktır. Güvenliğe önem veriyor, açık kaynak kodlu ve sahibi olan adam Firefox'un eski ortağı ve JS dilini bulan adam. Bu ve sayamadığım bir sürü sebep yüzünden Brave öneririm. Chrome önermiyorum. Çünkü fazla kaynak tüketimine rağmen oldukça yavaş ve sınırlı. Brave haricinde Vivaldi, Slimjet ve Basilisk öneririm.

@Beyo_61 azıcık araştırmaktan aciz bir varlıksın. 10 dakika fanatiklik yapmadan araştırsan öğreneceksin. Acıyorum sen ve senin gibilere.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Madem bilgi çalıyorsun, göster ürksün :ROFL:

Hiç olur mu, benim kaynağım yok, ben cahilim, Opera abi RGB bile koymuş, bak ne güzel Pakistan'da insanları dolandırmış, 1 milyona yakın kişinin şifresini sızdırmış değil mi :ROFL:

Oh ne güzel! Her şeyi kopyala, sonra millete araştırmaktan aciz de. Araştırıken çok yoruldun mu bari? Samotne olmasa Vivaldi, Brave gibi tarayıcılardan haberiniz olmayacak. Bir de gelip millete ahkam kesiyorsunuz.. Garipsiniz.

Oh ne güzel! Her şeyi kopyala, sonra millete araştırmaktan aciz de. Araştırıken çok yoruldun mu bari? Samotne olmasa Vivaldi, Brave gibi tarayıcılardan haberiniz olmayacak. Bir de gelip millete ahkam kesiyorsunuz.. Garipsiniz.
Kopyalamasında sorun yok. Opera'nın kötü olduğunu yayalım, o benim için yeter.

Kopyalamasında sorun yok. Opera'nın kötü olduğunu yayalım, o benim için yeter.

Kopyalaması benim için de sorun değil fakat arkadaşın gelip de kopyala yapıştır yaptıkdan sonra araştırmaktan acizsiniz gibi şeyler söylemesi hoş değil.

Sahibinin @Samotne Ciasteczka olduğunu bilmiyordum. Kusura bakmasın. Bende farklı bir yerden kopyalamıştım zamanında.

Edge kullanıcısıyım. Edge'nin hiç sorununu görmedim. Chrome da kullandım Operada bence tamamen kişisel mesela ama Chrome fazla RAM yiyor. Brave de deneyebilirsin o da güzel hepsini deneyip kendin karar ver bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı