Hangi tarayıcıyı seçmelisiniz?

Eki Görüntüle 1455639

Bilmiyorum hocam bu akşam aldım 2 kere üst üste.
Birçok kişi bu sorunu yaşamış. Windows Defender'ın yanlış tespitinden başka bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yılların Opera'sı bir zararlı yazılım yerleştirse bile bu kadar amatör olamaz.

Chrome çoğu testte üst sırada olsa da şarj tüketimi konusunda beni memnun etmiyor. Şu an Safari ve Brave kullanıyorum, Safari'de şifreleri iCloud ile entegre olarak parmak iziyle doldurması işime geliyor. Brave'inde reklam engelleyicisi Torrent indirmelerimde işimi görüyor, Chrome'da kullandığım reklam engelleyicileri berbat kalıyor onun yanında.

uBlock origin en iyisidir.

Tabii ki Chromium ama
Windows için Sufi android için EMNET ve Sufi olabilir.(!)

Firefox 2 kere kendi kendine bozuldu benim sistemim de nedense. Normalde bayağıdır severek kullanıyordum ama bir anda kendi kendine sıfırlıyordu kendini giriş yaptığım hesaptan da çıkış yapıyordu aynı şeyi yine yapınca anında sildim. Edge kullanayım dedim ama o da nedense arka planda interneti sömürüyor. Microsoft'a telemetri mi atıyor nedir çözemedim özellikle upload olarak kullanıyor interneti indirme olarak pek rastlamadım. Aklıma da gelmiyor değil Windows'da çeşitli ayar ve programlarla kapattığımız telemetriler ile veri alamadığı için Edge üzerinden mi almaya çalışıyorlar? Şu an Brave kullanıyorum fena değil gibi hızı falan iyi tek sevmediğim bir yönü var yukarıdaki adres çubuğuna bir şey yazdığınız zaman diğer tarayıcılar da olduğu gibi önerilen şeyler çıkmıyor.

Peki RAM tüketimi falan önemli olmasa sadece gizlilik ve VPN gibi özellikleri dikkate alarak hangi tarayıcıyı önerirsiniz.

Peki RAM tüketimi falan önemli olmasa sadece gizlilik ve VPN gibi özellikleri dikkate alarak hangi tarayıcıyı önerirsiniz.
Opera dışında VPN özelliği olan bir tarayıcı yok diye biliyorum. Gizlilik arıyorsanız açık kaynak kodlu olan Mozilla Firefox, Waterfox, Chromium, Brave gibi tarayıcıları kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…