joji
Hectopat
Daha fazla
Ben Arctic MX-4 sipariş verdim geçen hafta.
40 TL.AMD'nin stock fanının üzerinde gelen termal macunu kullanıyorum. Gönül isterdi Arctic MX-4 olsun.
Biliyorum hocam fakat kasayı ortak kullanıyoruz ve babam hadron macun bağımlısı40 TL.
GPU gibi Laptop CPU'su gibi IHS olmayanlarda Arctic kullanıyorum. Kapaklılarda ise Zalman.@The Anorak Farklı durum derken laptop masaüstü gibi farklılık mı yoksa sıcaklık değerlerine göre mi ayrım yapıyorsunuz?
Evde yokken sil.Biliyorum hocam fakat kasayı ortak kullanıyoruz ve babam hadron macun bağımlısı. Onu asla ikna edemem.
Zalman biraz hızlı kuruyor gibime geldi. Kapaklılarda fark çıplak zara göre aşırı fark yaratmıyor. Özellikle masaüstü sistemlerde 300-500 gr bir soğutucu vs varsa zaten ısınmadan soğuyor. Notebook gibi kısıtlı soğutmaya sahip cihazlar için macun kalitesi daha öne çıkıyor. Daha uzun süre iletkenliğini koruması önemli.@The Anorak Bu farklılığın sebebi nedir? Kıvamları mı, içerikleri mi farklı?
1 tane Arctic'i tüm cihazlarda kullanıyorum, ne farkı oluyor onu merak ettim de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.