Hangi termal macunu kullanmalıyım?

Merhaba, Ryzen 5 3600'lü sistem topladım geçen sene mart ayında. 1 yılı geçti ve termal macunu yenilemek istiyorum. Daha önce hiç termal macun almadım bunun için size danışmaya karar verdim. Kaliteli ama orta fiyatlı bir termal macun önerebilir misiniz? Benim karşıma bu çıktı. Alınır mı?

Yorumlarında 2019 Edition olanlar hepsi sahte diyor ve yorumlardaki fotoğraflarda da gözüküyor biraz araştırdım ve üzerinde 2019 Edition yazan termal macunların hepsi sahteymiş. Gerekli bilgi için şu videoya bakabilirsiniz;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çakma ürün linkteki attığınız.
Çakma değil, orijinal. @demircay , macunu teknobiyotik üzerinden satın alırsan daha uygun fiyata gelir.

Çakma değil, orijinal. @demircay , macunu teknobiyotik üzerinden satın alırsan daha uygun fiyata gelir.
Maalesef bazı yorumlar orijinal değil, bu satıcıdan almayın gibi şeyler söylemiş güvenemedim ben de.

Nasıl yani çakma mı yoksa değil mi tam olarak kavrayamadım konuyu ben :D Teknobiyotikten alacağım bu arada link bu
Teknobiyotik ve Amazon üzerinde satılan macunlar orijinal, diğer sitelerde satılanların sahte çıkma ihtimali olabiliyor. Fiyatı biraz daha düşük olduğu için teknobiyotik üzerinden alın.

Çakma değil, orijinal. @demircay, macunu Teknobiyotik üzerinden satın alırsan daha uygun fiyata gelir.

Attığı linkteki ürün sahte deniyor firmanın 2019 Edition diye bir ürünü yok diyorlar hatta bununla ilgili forumda konu bile açılmış. Bahsettiğim konu;

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı