Hangi Witcher 3 paketi alınır?

Witcher 1 ve 2 birbiri ile bağlantılı gidiyor. Witcher 3 bağlantılı yönleri var. Ama yeni oyuncuyu çekebilmek için önceki hikayeleri kabaca geçiyor. Kesinlikle tüm oyunlarını oynamasını öneriyorum. Witcher 1 2 kere bitirdim. Gram sıkılmadım. Hikaye seven adamların dert edeceğini sanmam. Genel de Witcher 3 dışı çöp diyenler PUBG, Fortnite, LOL gibi oyunları oynayıp, Abi herkes Witcher 3 oynamış bende oynamalıyım kafasıyla yaşayan adamların yorumu oluyor.
 
Withcer ilk oyunununu günümüzde oynayabileceğinden şüpheliyim. Oyun kontrolleri sonrasında çıkan serilerden çok farklı birde grafikleri günümüzün çok gerisinde kaldı. Bence doğrudan Witcher 2 ile başlanıp bitirildikten sonra Witcher 3 oynanmalıdır. DLC sonradan alınabilir.
 
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. 2.yi alıp oynamak istiyorum. Zamanım var akşamları keyifle oynarım. Gamesatış üzerinden alabilirim hem belirtilen fiyatın 4-5 TL altında olacağı için 1. ve 2. oyunları da satın almayı düşünüyorum.
The Witcher 3 Wild Hunt Game of the Year Edition : 25,80 TL (Gamesatış)
 
Evet mesela Just Cause 3 oynuyorum oyun basit geliyor şu an, akşam zorluk seviyesine bakacağım ardından 7 gibi Witcher 3'ü satın alıp indirmeye başlarım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı