Hapı at ağzına ama ağzında hap yokmuş gibi davranıp üzerine sal bir bardak suyu bak nasıl gidiyor.
Bu arada avatarın da bana hiç yabancı gelmiyor.![]()
Eczacının dediği gibi 2 veya 4 e böl ve ağzının en arka kısmına koy. Hapı ağzında çok tutmadan acı tat gelmez.
Kullandıkça alışırsın büyük ihtimalle. Normal şekilde yutmayı dene.
Avatar sanki No.1 gibi birini hatırlatıyorNeyse konuya dönelim bende susuz bile yuta biliyorum ama annem falan izin vermiyor. Bazen suyla yutarken bana da oluyor ağzına attığın gibi ilacı suyu fon dip yap sanki aylardır su içmiyormuş gibi iç
Bende de o sorun var. Büyük hapları yutamıyorum. Geçmesi de zor gibi gözüküyor. Ben öyle var olan hapı yok sayamıyorum. 62 yaşında olman da ayrı bi güzellik.
Hapı eczacının dediği gibi 2'ye böl, daha sonra bol suyu bir anda iç ve başını da yukarı kaldır yutkun içersin o şekilde![]()
Çözüm basit. Bahsettiğin ilaç antibiyotik gurubundadır.
Zaten 1000 rakamını gördüğünüzde antibiyotik olduğunu anlayabilirsiniz(her ilaç için geçerli değil).
İlk olarak ilacı veren doktoruna gideceksin, durumu anlatıp şurup olanı var onu isteyebilirsin.
Eğer şurupta içemem veya doktor etkisi az olur derse iğnesi de mevcut. Yani birine katlanacaksın. Geçmiş olsun![]()
Hatalı işlem. Yapılmaması lazım.Ne kadar doğru olur bilmem ama hapı suda eritip içebilirsin. (Küçükken çok ağır hata olmuştum babam kapsül hapın içindeki tozu bardağa akıtıyordu.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.