Haqqus Kanalının Yaptığı Saçmalık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazmamışım özür dilerim bundan dolayı kulaklık olarak okursanız bende şu an değiştirmeye gidiyorum.
@yesososo Vay be. Çok uzun zamandır, ilk defa hatasını kabul edip mesajını değiştiren biri gördüm.

Bu kısımda "bOş yApIyOrSuN" gibi bir mesaj atmanız gerekirdi. Ya da saçma sapan bahaneler sunarak kendinizi savunmanız gerekirdi. Benim de size 5-6 sayfa boyunca hatanızı anlatmam gerekirdi.

Bırakın da teşekkür edeyim size :) Umarım bu şekilde devam edersiniz.

Forumda birinin HS50 kulaklığının pedi çıkmıştı Corsair yerine HS50 Pro yollamıştı daha geçen gün.

O zaman işte tebrik edilir. Benim tepkim sadece isminden dolayı abartılanlaraydı biraz lakin yazın F710 USB alıcısı için Logitech Hollanda'dan USB alıcısı gönderdi kargo ücretsiz.

Hocam haklısınız ama şöyle bakıyorum. 1000 TL versem beni 10 yıl götüreceğinin garantisi var mı? Yok o zaman 200 liralık'tan 5 tane alırsam kesin götürür.

Bu bakış her zaman geçerli olmayabilir. Tabii arada 5 kat fiyat farkı olan iki klavye varsa burada konfordan tasarıma, mekanikten sürücüye çok fazla etken vardır. İşini gördükten sonra tabii ki "uygun" fiyatlı alacağın ürünler vardır bu skala çok geniş. Merak etme sana hak veriyorum ama şunlar aklında bulunsun;

1000 TL'lik kötü markalı bir monitör alırsın garantisi bittikten 2 ay sonra elinde patlayabilir, 1500 TL'lik kendini kanıtlamış markanın ise uzun yıllar götürme şansı çok yüksektir. Risk almaya değmez.

Ucuz güç kaynağı alırsın bilgisayarındaki tüm parçalara zarar verme riski artar. 200 TL kar edeyim derken zararın binlerce lirayı bulabilir.

Mesela bende hem bir adet piyasası 150 TL civarı olan orijinal Razer mousepad var hem de 25 TL'ye aldığım kocaman Fantech marka mousepad. Hangisini daha çok beğeniyorum? Tabii ki 25 TL'lik olanı. Ucuza kaçacağın parçalarla kesinlikle kaçmayacakların arasında iyi ayrım yap.

Bu bakış her zaman geçerli olmayabilir. Tabii arada 5 kat fiyat farkı olan iki klavye varsa burada konfordan tasarıma, mekanikten sürücüye çok fazla etken vardır. İşini gördükten sonra tabii ki "uygun" fiyatlı alacağın ürünler vardır bu skala çok geniş. Merak etme sana hak veriyorum ama şunlar aklında bulunsun;

1000 TL'lik kötü markalı bir monitör alırsın garantisi bittikten 2 ay sonra elinde patlayabilir, 1500 TL'lik kendini kanıtlamış markanın ise uzun yıllar götürme şansı çok yüksektir. Risk almaya değmez.

Ucuz güç kaynağı alırsın bilgisayarındaki tüm parçalara zarar verme riski artar. 200 TL kar edeyim derken zararım binlerce lirayı bulabilir.

Mesela bende hem bir adet piyasası 150 TL civarı olan orijinal Razer mousepad var hem de 25 TL'ye aldığım fantech marka mousepad. Hangisini daha çok beğeniyorum? Tabii ki 25 TL'lik olanı. Ucuza kaçacağın parçalarla kesinlikle kaçmayacakların arasında iyi ayrım yap.

Hocam düzenledim sanıyorum ama düzenlememiş olabilirim. Tek alımlık şeylerde(PC, laptop, monitör) bunlarda zaten kaliteden yanayım bahsettiğim şey 2 senelik ömürlü şeyler. Mesela telefonlar falan falan.

Yazık ya. Aslında çok samimi görünüyor ama 5700 TL biriktirip bakkalda çalışan çocuğa ITX ekran kartlı Rampage PSU bir sistem topladığı videoyu görünce çocuğa çok üzüldüm. İnşaat da çalışan bir adama da aynı şekilde rampage ekipmanlı bilgisayar toplamıştı güç kaynağı Rampage'mi emin değilim ama hazır sistem olduğuna göre Rampage büyük ihtimalle. Yazık onların parasına o kadar para biriktirip Rampage PSU'lu sistem veya ITX ekran kartlı sistem topluyorlar. Vatan Bilgisayar'dan önce Media Markt'da hazır sistem veriyordu hatta büyük mağazalarına gidenler bilir Frisby'nin Cougar Conquer'ı anımsatan hafif arkası havada duran bir kasası ve yine Frisby PSU'lu bir hazır sistemi vardı fiyatı 14.500 Liraydı. Vay haline o sistemi alan adama :D

Ne diye tartışıyorsunuz? Suç adamda değil, ona abone olup onu savunanlarda.

@yesososo patlama değince aklınıza bomba gelmesin hemen. Mesela kondanstatör patlamıştır/çatlamıştır ama çok ses çıkmaz ve sistem çalışmaya devam eder. Ama bir süre sonra tüm sistemi yakma ihtimali var. Kulaklık olarak dediğiniz mantıklı. Ben Wireless AZ-12 kulaküstü kulaklık almıştım 100 TL civarına; 2 yıl sonunda hala taş gibi. Sadece bir tarafını kardeşim kırdı, onu da kendim hallettim. Teknoloji tamamen şans işi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı