Harddisk test sonuçları nasıldır?

1 tane kararsız sektör var. Ayrıca 19 kere veriler aktarılırken hata oluşmuş. SATA kablosu kaynaklı olabileceği için kablonuzu değiştirmekte fayda var. Kararsız sektör 1 tane olduğu için erkenden önlem alınabilir. SMART verilerinizi sık sık gözlemleyin. Yazan değer azalırsa sorun çözülecektir. Ama eğer artarsa bize bildirin.
 
1 tane kararsız sektör var. Ayrıca 19 kere veriler aktarılırken hata oluşmuş. SATA kablosu kaynaklı olabileceği için kablonuzu değiştirmekte fayda var. Kararsız sektör 1 tane olduğu için erkenden önlem alınabilir. Smart verilerinizi sık sık gözlemleyin. Yazan değer azalırsa sorun çözülecektir. Ama eğer artarsa bize bildirin.

Hangi yazan değerden bahsediyorsunuz?
 
Bende kendi kullandığım HDD'de 1 adet bad sector ve C5 Current Pending Sector Count hatası vardı. @Assecreed hocamın yardımıyla çözdüm ve halen sıkıntısız kullanmaya devam ediyorum. @Assecreed hocam size gerekli bilgileri iletecektir zaten. Kendi konumu paylaşıyorum orayı da inceleyebilirsiniz.

 
Bende kendi kullandığım HDD'de 1 adet bad sector ve C5 current pending sector count hatası vardı. @Assecreed hocamın yardımıyla çözdüm ve halen sıkıntısız kullanmaya devam ediyorum. @Assecreed hocam size gerekli bilgileri iletecektir zaten. Kendi konumu paylaşıyorum orayı da inceleyebilirsiniz.


Llw yapınca kesin çözüldü mü sende sorun?
 
HDD Regenerator ile de onarmayı deneyebilirsiniz. Onaramazsa ya diskin o sektörün kötü olup olmadığına karar vermesini bekleyeceksiniz ya da Windows kurma ekranında diski biçimlendirirsiniz.
 
HDD Regenerator ile de onarmayı deneyebilirsiniz. Onaramazsa ya diskin o sektörün kötü olup olmadığına karar vermesini bekleyeceksiniz ya da Windows kurma ekranında diski biçimlendirirsiniz.

İlk olarak dediğinizi mi yapayım yoksa llw mi? Bilgisayarın sıfırlanmasının bana bir zararı yok bu arada içi boş.
 
Yapabiliyorsanız Low Level formatı atın. Attıktan sonra HDD Regenerator'a gerek kalmayacak.

LLF atmak için ikinci bir diske ihtiyacınız var onda Windows kurulu olacak. Ya da bir flash belleğe HirenBoot yazdırarakta atabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı