Harici AMD ekran kartı nasıl kullanılır?

Seyit Yazıcı

Decapat
Arkadaşlar benım laptobumda AMD Radeon R7 Graphics ve AMD Radeon 535DX ekran kartı var. Şu an bılgısayarda kullanılan R7 Grapichs ve oyunlarda çok düşük FPS aldırıyor. Diğer ekran kartına 535DX'e geçmem için ne yapmam gerek?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum geçmiş olsun. Bilgisayarın büyük ihtimalle HP BW028NT.
Aynı sorun var hiç bi şekilde harici ekran kartı kullanılmıyor. HP teknik servisi felan bağlandı bilgisayara yapamadılar. bugün servise verdim. 2.5 aydır ful güncelleme windows driverler felan bana mısın demiyor. Hertürlü yöntemle driver kurdum. Sanırım bu seride sorun var. Yani parana yazık oldu eğer dün felan aldıysan git iade et paranı kurtar. Bende servise gönderdim ve iade talebi istedim. Birde PC'de olan harddisk aşırı derece yavaş. SSD takınca pc güzel oluyor. Ama ekran kartı sorunumu bir türlü çözemediler. Servise gönderdim eğer onlar çözüp gönderirse yöntemi öğrenip sanada söylerim.

Kısaca HP 15 BW028NT bilgisayarına verdiğin paraya yazık oldu.

Ben makinayı yolladım servise abi bakalım ne dicekler. Sonuçta sorun benlik değil windows'un güncelleştirilmesi ve driverlerin çalışmamasıda beni bağlamaz. Sen bu laptop'u yaptıysan hertürlü çalışacak. Madem çalışmayacak sende bu laptop'u üretmeyeceksin satmayacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun Asus X555Yİ laptopda da var bu tür laptoplara bulaşmayınız derim. Bir laptop düşünün darboğaz sorunu olsun tamamen saçmalık ve içindeki işlemci ve ekran kartı lehimli. işlemci kullanımı %60 %70 ken ekran kartı kullanımı %40 %50 anca oluyor. Ayrıca 8 GB RAM var ve 4 GB si anakarta gömülü. 4 yıldan beri bu şekilde kullanıyorum. PC mi teknoloji cahiliyken almıştım. :)

Bizde bi hata yaptık araştırma yapmadan ne yazıkki aldık laptop'u :D iş işten geçti.

Seyit usta sende dediğimi yap iade verebiliyorsan ver yada teknik servise gönder baksınlar. Umarım o arkadaşın verdiği linkteki driver ile sorunu çözersin yoksa dediklerimi mutlaka yap. 4 GB hariciyi kullanamayacaz yoksa

Bizde bi hata yaptık araştırma yapmadan ne yazıkki aldık laptop'u :D iş işten geçti.

Seyit usta sende dediğimi yap iade verebiliyorsan ver yada teknik servise gönder baksınlar. Umarım o arkadaşın verdiği linkteki driver ile sorunu çözersin yoksa dediklerimi mutlaka yap. 4 GB hariciyi kullanamayacaz yoksa
Üstad bendede aynı laptop var cahilken aldıydım çözebildinmi ya çok sıkıntı bir durum??

Bu linkten sorunu çözebilirsiniz aslında :D
Bu konuya moderatörlerin el atmaması beni şaşırttı.
Bu konu hiçbir şekilde sorunu çözmüyor, işe yaramıyor. Kendim de denedim çok kere fakat hiçbir şekilde AMD R5 M320 ekran kartına geçmedi oyunlarda. Bende PC yi değiştirdim. AMD şu an iyi bir durumda fakat eski donanımları hakkında aynısını söyleyemem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı