Harici diske yazılım dili indirmek

Visual studio portable çalışabilen bir uygulama değil ancak eğer istersen kurulum dosyalarını başka bir bilgisayarda indirip kendi bilgisayarına kurabilirsin.

Önce ki konunda anlattıklarımı pek ciddiye almamışsın anlaşılan 😄
Bütün dilleri anlayıp bir şey seçin demiştiniz galiba. Kolaylık açısından ve diğer şeyler açısından Python seçtim. Bilgisayarda yer kaplamasın hem başka bir yerde de işime yarar diye HDD'ye indirmek istedim. Ama sanırım C'ye kuracağım direk.

Bütün dilleri anlayıp bir şey seçin demiştiniz galiba. Kolaylık açısından ve diğer şeyler açısından Python seçtim. Bilgisayarda yer kaplamasın hem başka bir yerde de işime yarar diye HDD'ye indirmek istedim. Ama sanırım C'ye kuracağım direk.

Hiç algoritma eğitimi almadan yazılıma başlaman mantıklı değil, önce alrogitma ne olduğunu öğrenip biraz çalışma yapıp ardından flowchart gibi programlarla yazılım algoritmasına kendini hazırlamalısın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı