Harika atmosferi olan oyun önerisi

Oyunu biraz araştırdım ve optimizasyon sorunları olduğu söyleniyor i5 9300H GTX1650 16 GB RAM ile 60 FPS'in altına düşmeden oynayabilir miyim?
Böyle bir video buldum, belki işinize yarayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
TPS olursa daha iyi olur. RPG olabilir, açık dünya olabilir, fantastik ve iyi bir atmosfere sahip olan bir oyun önerir misiniz?
Herkes RDR 2 Witcher 3, Metro serisi vs gibi bilinen dev ve yeni oyunları yazmış ve yazacaktır da.

Ben de akla ilk gelmeyen, biraz daha az bilinen veya eskilerden oynanması gereken birkaç tane yazayım. Maksat alternatifleri çoğaltalım.

- Daymare 1998 : Resident Evil benzeri hoş bir oyundur. Grafikleri güzel, hikayesi epeyce tatmin edici. (OTS Cam yani Omuz üstü kamera açısı)

- Fallout New Vegas : RPG kavramını baştan yazmış bir oyundur. Ahım şahım mekanikleri veya grafikleri yok. Zaten kaç senelik oyun. Ama oyun içi verebileceğiniz kararlar ve etkileri, verdiği özgürlük hissi, atmosferi bambaşkadır. Koleksiyonunuzda olması gerektiğine inandığım bir başucu oyunu. (FPS/TPS)

- Chernobylite : Tahmin edebileceğiniz üzere nükleer patlama sonrası post-apokaliptik bir oyun. Bence atmosferi çok başarılı. Hikayesi de hem şaşırtıyor hem hüzünlendiriyor insanı zaman zaman. (FPS)

- Dishonored : Doğaüstü güçleri olan bir suikastçiyi oynadığınız güzel bir FPS oyun. Hikayesi hoş sürprizlerle dolu. (FPS)

- Metal Gear Solid V - The Phantom Pain : Başyapıt niteliğinde işlenen bir ana karakterimiz var. Taktiksel özgürlük, bölüm ve açık dünya tasarımları, hikayesi derken uzun saatler sizi kendisine bağlayabilir. (TPS/OTS Cam karışımı)

- Max Payne 3 : Hem bol aksiyon hem de sırıtmayan bir hikaye isterseniz hoş bir alternatif. (TPS)

- Rage 2 : Aksiyonu çok bol, ama normal düzeyde hikayesi olan tam bir vur-kır-parçala oyunu :) (FPS)

- Divinity Original Sin 2 : FRP'ye ilginiz varsa tam aradığınız oyun. Sıra tabanlı taktiksel savaş sisteminin tüm nimetlerinden yararlanan harika bir hikayeye sahip efsane bir RPG oyun. (İzometrik bakış açısı)

- Kingdom Come Deliverance : Roma İmparatorluğu'nda geçen hikaye odaklı, açık dünya bir rol yapma oyunu. Combat sistemi biraz kalas olsa da epey sürükleyicidir. (FPS)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı