Sürprizbozan Harry Potter çok abartılmış bir filmdir

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

753929

Femtopat
Arkadasimin istegi uzerine Harry Potter izlemeye karar verdim. Izlemeyi dusunuyordum ama daha erken oldu. Harry Potter'i daha yeni bitirdim ve altini cizerek bana gore degerlendiriyorum. Bir kere 8 filmin ilk 4 u cocuk filmin gibi kaliyor. 5.film cocukluk ve genclik arasi, filmlerin hepsinde hicbir olay yok nerdeyse son 2 si disinda. Tamam ilk 6 filmde olay var ama bu ilk 1.5 saat cok yavas gerceklesiyor hic heyecani yok, sizi sasirtacak, size merak uyandiracak, acaba sonunda ne olacak acaba diyebileceginiz hicbir sey yok. Filmin son 15 dakikasinda cozum buluyorlar yapiyorlar ve 5 dakika da herkesin Harry'i tebrik etmesiyle bitiyor. Bu dediklerim ilk 6 film icin gecerli son 2 film yalan yok iyi bir film digerlerine gore ama abartildigi kadar iyi olmadigini dusunuyorum, belki kitaplari iyidir okumadim yorum yapamam o sebeple.

(Klavyede Türkçe karakterlerin bazilari olmadigi icin okumakta zorlanabilirsiniz belki kusura bakmayin).

Son düzenleyen: Moderatör:
Filmler hakkındaki fikirleriniz yaşınıza oranla değişebilir. Küçüklüğünüzde izleseydiniz belki de en beğendiğiniz filmlerden biri olabilirdi.

Filmler konu bakımında iyi değil bence de. Kitaptaki bağlantıların bir kısmını koyup bir kısmını geçiyorlar, bu da kopukluklara ve olayları ve gelişimlerin tam anlaşılmamasına neden oluyor. İlk önce kitapları okusaydın sevebileceğini düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı